Vraja oaselor sub clar de lună, de Kathryn Purdie

O nouă recenzie!
Și de data asta o recenzie pentru o carte fenomenală din lumea fantasy Vraja oaselor sub clar de lună de Kathryn Purdie. Eu am citit-o din luna decembrie, imediat cum am intrat în posesia ei. Pentru această minunăție de carte le mulțumesc celor de la Editura Corint și Corinteens. Coperta a fost primul lucru care m-a atras să aleg această carte, pentru că este fabuloasă. Nici titlul cărții și nici descrierea nu sunt mai prejos. Totul te invită la o poveste fascinantă și nu vei regreta că ai ales să o citești.

KATHRYN PURDIE locuiește în apropiere de Salt Lake City, Utah, împreună cu soțul și cei trei copii ai lor. A studiat teatrul classic la Oxford School of Drama. De asemenea, compune cântece la chitară pentru toate poveștile ei și le oferă în mod gratuit cititorilor pe site-ul personal. Vraja oaselor sub clar de lună este scrisoarea ei de dragoste pentru Franța, unde a petrecut o vară când avea 19 ani, și pentru cele trei tinere franțuzoaice care au ajutat-o cu propriul rit de trecere. Pentru a afla mai multe informații despre autoare, vizitați kathrynpurdie.com.

Titlu: Vraja oaselor sub clar de lună

Autor: Kathryn Purdie

Editura: Corint

Aparitie: 2020

Nr. de pagini: 448

În Vraja oaselor sub clar de lună am descoperit o lume fantasy cu totul nouă, cu elemente pe care nu le-am mai întâlnit în alte cărți fantasy. Mi-a plăcut la maxim abordarea autoarei despre această lume fantasy atât de fascinantă. De data asta o să fac o recenzie diferită de ce am mai făcut până acum. Nu o să vă dau prea multe detalii despre acțiunea cărții, ci câteva detalii despre persoanaje și povestea în sine.

Două prietene de nedespărțit, una curajoasă, cealaltă timorată, una fără niciun regret în a lua vieți, cealaltă care ar renunța mai degrabă la viața ei decât să ucidă. O prietenie neobișnuită, însă prietenie adevărată până la final. Când viața uneia dintre ele este în pericol, cealaltă luptă cu îndârjire pentru viața prietenei ei.

Trei prieteni uniți de împrejurări, pentru răzbunarea taților lor, uciși de descântătoarele de oase. În cazul lor prietenia este pusă sub semnul întrebării și multe decizii vor fi luate fără să se țină cont de ceilalți. Un fel de deviză ar fi ,, toți pentru răzbunare, dar fiecare separat,, sau ceva de genul.

Un ritual menit să păstreze echilibrul balanței dintre Lumea celor vii și Lumea celor morți. Însă nu totul este ceea ce pare a fi și multe situații periculoase se vor ivi din această cauză. Oare chiar este necesar acest ritual păgân? Oare acest ritual, chiar merită sacrificiile făcute?

Ceea ce vă mai pot spune este că povestea v-a lua o întorsătură neașteptată din toate punctele de vedere și totul va avea un nou sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares