Regele malefic (Făpturile Văzduhului #2) de Holly Black

Fantasy!Fantasy!Fantasy!
Cărțile fantasy și young adult sunt preferatele mele. Ador să citesc astfel de cărți. La Libris.ro găsesc cele mai faine și interesante titluri din această categorie. Deși sunt tentată să aleg și cele mai noi titluri, le prefer pe cele vechi pentru că majoritatea au toate volumele din serie. Pentru că da, prefer trilogiile sau seriile. Regele malefic de Holly Black este al doilea volum al trilogiei Făpturile Văzduhului. Un volum tare captivant și cu răsturnări de situație la tot pasul.

Titlu: Regele Malefic

Seria : Făpturile Văzduhului #2

Autor: Holly Black

Editura: STORIA BOOKS

An apariție: 2019

Număr de pagini: 360

Genul: Fantasy, Young Adult

După ce am terminat și acest volum am realizat că pentru autoare Prințul nemilos a fost doar ,,încălzirea,, . Al doilea volum al trilogiei Făpturile Văzduhului, Regele malefic, abundă în acțiune și răsturnări de situație. De la o pagină la alta pânza poveștii se tot încurcă și cititorii sunt prinși într-o aventură fabuloasă.

Fostul prinț nemilos Cardan este acum Rege, dar un rege marionetă în mâinile lui Jude. La finalul primului volum, Jude și-a trădat familia și a făcut câteva mișcări menite să-l înncoroneze pe Cardan. Jocul i-a și ieșit, iar acum Jude domnește din umbră peste Tărâmul Zânelor. Însă dacă micile șireticluri i-au reușit și a pus mâna pe putere, acum se vede nevoită să lupte pentru a păstra acea puterea.

Au trecut 5 luni de când Oak se află pe tărâmul muritorilor. Viața îi este protejată de sora lui, Vivi, și iubita acesteia. Însă Vivi nu are curajul să-i spună întregul adevăr iubitei ei și acest lcuru va avea consecințe. Jude își continuă jocurile, însă descoperă că un dușman de temut plănuiește un atac. Trebuie neapărat să descopere cine este dușmanul, dar să îl țină sub control și pe Cardan. Sentimentele ei față de el încep să devină confuze și din această cauză o să ia câteva decizii care îi vor schimba total viața.

O poveste cu zâne, dar nu zâne chiar atât de blânde și gingașe ca în poveștile pentru copii. Pe Tărâmul Zânelor viața este și frumoasă, dar destul de grea pentru un muritor ca Jude. Intrigi, iubire, pasiune, prietenie și trădări,trădări, trădări și air trădări, venite de la persoane apropiate ei. Cine sunt trădătorii? Va supraviețui Jude? Ce joc face Cardan?

13 thoughts on “Regele malefic (Făpturile Văzduhului #2) de Holly Black

  1. Arată minunat coperta, iar descrierea suna tare bine! De mult nu am citit fantasy, chiar mi-e dor. Iar această serie imi stârnește interesul.

  2. Ce acțiune interesata are 😃😍😍😍😬. Cu siguranță m-ar captiva o astfel de carte, mulțumesc 🥰🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares