Fond de ten HD Liquid Coverage Catrice

Astăzi o să vă povestesc despre noul meu fond de ten de la Catrice. În urmă cu ceva timp mi-am luat de pe Notino.ro primerul lichid de la Catrice și am fost foarte mulțumită. De aceea am zis că nu ar fi rău să încerc și unul dintre fondurile de ten. Am ales Catrice HD Liquid Coverage pentru că mi s-a părut interesant după ce am citit mai multe review-uri despre el. Iată că după ce l-am testat câteva zile vă pot spune ce părere mi-am făcut, dacă sunt mulțumită sau nu. Pe timpul verii este ideal un fond de ten rezistent la apă și care conține și spf.

Fond de ten HD Liquid Coverage

Încep prin a vă spune că sunt foarte încântată de alegerea mea. Se pare că descrierea producătorului corespunde cu realitatea. Acest fond de ten se armonizează perfect cu tenul fără să-l încarce și să-i confere un aspect de ,,tencuială,,. Fondul de ten HD Liquid Coverage are o textura ușoară și fluidă. Acoperă foarte bine dintr-un singur strat, iar imperfecțiunile tenului sunt perfect camuflate. Am uitat să vă spun, că este rezistent la apă 🙂

După toate laudele aduse produsului propriu zis, aș vrea să vă spun și câte ceva despre ambalajul lui. Mi-a plăcut foarte mult sticluța elegantă cu pipetă. Arată foarte profi, însă mai mult mi-a plăcut pentru utilitatea ei. Cu ajutorul pipetei dozarea fondului de ten HD Liquid Coverage Catrice este impecabilă. Aplic direct pe ten cantitatea dorită, fără să mă murdăresc și fără să fac risipă.

De multe ori mi-am luat țeapă cu fondurile de ten pentru că nu nimeream nuanța sau arătau prăfoase pe tenul meu. Bineînțeles că am avut ceva emoții și când mi-am laut acest fond de ten, însă cred că l-am nimerit bine. Cu toate astea cred că mi-ar fi fost și mai bună o nuanță mai închisă. De aceea în următoarea comandă o să-mi mai iau unul cu 2 nunțe mai închis ca să le pot combina. Și mai am pe listă și un dermacol cover.

Caracteristici Fond de ten HD Liquid Coverage Catrice

  • Textură lejeră, extra lichidă, fără să încarce tenul,
  • Camuflează perfect imperfecțiunile tenului,
  • Are un efect matifiant de lungă durată,
  • Acoperire ridicată,
  • Rezistență îndelungată, până la 24 ore,
  • Rezistent la apă,
  • Produs vegan

Ați folosit acest Fond de ten HD Liquid Coverage Catrice?

Ce părere aveți despre el?

P.S Săptămâna acesta o să vă povestesc și despre primerul lichid Catrice HD Active Performance 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares