Ser facial Oil Control by Hera MedicalBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
O nouă lună din toamnă, ultima, noiembrie. Doamne, cât de repede trece timpul! Nici nu-mi vine să cred, mai avem puțin și ne pregătim pentru luna cadourilor. Și dacă tot veni vorba, azi vreau să vă recomand un produs ce poate fi oferit cadou celor dragi. Este vorba despre Ser facial Oil Control by Hera Medical. Sezonul rece este mereu mai ,,răutăcios,, cu pielea, iar tenul nostru este cel mai expus. Trebuie să avem mult mai multă grijă: să folosim produse potrivite tenului, dar și în funcție de sezon.

Pentru că tenul meu este un ten mixt cu tendințe acneice serurile cu uleiuri pe timpul verii nu prea mă încântă, de aceea am și păstrat acest ser facial pentru toamnă. Am început să îl folosesc de la începutul lunii octombrie, când au mai scăzut temperaturile. Îl folosesc doar seara înainte de culcare, chiar dacă el este recomandat atât dimineața cât și seara. Cred că fiecare îl poate utiliza cum i se pare mai practic.


Ser facial Oil Control by Hera MedicalSerul facial Oil Control by Hera Medical îmi place extrem de mult. În primul rând ador faptul că este dotat cu pipetă pentru dozarea produsului. Acest lucru face aplicarea mult mai igienică și mai precisă. Un alt aspect este faptul că după aplicare se absoarbe destul de repede în piele ( cel puțin în cazul meu). Deși este vorba despre un ulei, tenul meu nu rămâne uleios, din contră, a doua zi tenul este catifelat, hidratat și mult mai luminos.


Beneficiile serului facial Oil Control:

  • potrivit pentru tenul mixt/gras/iritat/predispus la acnee/cu pori dilatați,
  • luminează tenul,
  • reduce iritațiile și luciul seboreic,
  • reduce mărimea porilor,
  • tonifiază tenul,
  • calmează pielea,
  • uniformizează tenul,
  • hidratează intens,
  • formulă anti-aging și antirid,
  • îmbunătățește aspectul tenului.

Hera Medical Cosmetice BIO

Eu am avut o experiență foarte bună cu acest ser facial realizat de Dr. Raluca Hera. Am uitat să menționez că brandul Hera Medical este un brand românesc creat de către Dr. Raluca Hera. De multe ori mă minunez când descopăr produse românește care mă fac să crezi că sunt ale vreunui brand străin. Calitatea produselor și atenția acordată recipientelor fac ca aceste produse românești să fie mai apreciate chiar și de străini.

Sunt Dr. Raluca Hera, fondator și CEO al brandurilor Hera Medical. Sunt medic ginecolog, cu doctorat în cercetare moleculară si sunt specializată în domeniul inovator și revoluționar al Genital Age Management și al Esteticii Intime, practicând în clinicile mele medicale din România și Elveția.
Pasiunea mea dintotdeauna este studiul metodelor inovatoare care reduc inflamația și hipersensibilitatea și induc echilibrul corporal pe bază moleculară.
Obiectivul meu a fost acela de a crea, cu o abordare holistică, produse extrem de eficiente cu efecte vizibile, care să asigure hidratare profundă și nutriție a pielii și o strălucire tânără, făcându-i pe oameni să se simtă grozav din exterior în interior și din interior în exterior. Totodată, de a educa clienții despre nevoia unei rutine disciplinate de îngrijire a pielii, pentru a menține o piele sănătoasă și tânără.


Recomand cu toată inima Ser facial Oil Control by Hera Medical

2 thoughts on “Ser facial Oil Control by Hera Medical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares