Fiica stelelor de Shveta Thakrar / recenzieBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Iată că ușor, ușor trece și luna noiembrie. Doamne, ce repede trece timpul! În ultimele zile am cam tras ,,chiulul,, de la citit, scris pe blog și aproape orice activitate online. Însă astăzi am reușot să termin de citit Fiica stelelor de Shveta Thakrar, pe care am primit-o de la Editura Corint. Așa cum v-am obișnuit genul fantasy este cel pe care îl ador tot mai mult în ultimul timp. Iar Fiica stelelor de Shveta Thakrar este un fantasy de nota 10+.

Un roman fantasy ușor și captivant, este ideal pentru cei care încep să citească romane fantasy. Eu mi-aș fi dorit parcă puțin mai mult de la el, dar cu toate astea l-am ,,devorat,, în câteva ore. Asta și pentru că personajele sunt atât de bine creionate și Sheetal reușește să se facp plăcută atât de ușor. Shveta Thakrar ne oferă o alternativă a zeilor din Olimp, doar că aici zeitățile sunt ușor diferite. Sunt sigură că veți adora acest roman minunat.

Titlu: Fiica stelelor

Autor: Shveta Thakrar

Editura: Corint

Aparitie: 2021

Nr. de pagini: 416

Categorie: Romane Fantasy

Sheetal pare a fi o adolescentă normală, dar numai atunci când are părul vopsit în negru. Ea este obișnuită să păstreze secrete și să facă tot posibilul să nu iasă în evidență. Știe că nu este un om obișnuit, știe că este fiica unei stele și a unui muritor. Cu toate astea ea este iubită de cei din familie și se bucură alături de ei de o viață cât de cât normală.

Mama ei a abandonat-o, dar amintirile cu ea sunt încă vii în memoria lui Sheetal. Multe momente petrecute cu ea îi sunt atât de proaspete în minte, iar cântecul stelelor îl simte în tot trupul. Focul stelelor o face uneori să o ia razna, culmea e că fix la o petrecere începe să simtă chemarea lor și este la un pas să cedeze. În ultimul moment este salvată de prietena ei.

Sheetal are un iubit, iar faptul că tatăl ei i-a interzis să aibă o relație o incită și mai mult spre el. Alături de el se simte bine, deși trebuie să-i ascundă cine este în realitate. Asta până într-o zi când petrece o zi la el acasă și se conectează la visele lui. Ceea ce vede în vis o sperie teribil, dar când el îi spune că este o realitate, nu un vis, simte că el a păcălit-o mereu.

Ce trebuie să facă Sheetal pentru rudele ei stelare?

După această experiență Sheetal începe din nou să simtă cântecul stelelor și dintr-un nefericit gest își rănește tatăl. Acesta este rănit foarte grav și este la un pas de moarte. Medicii sunt sceptici în privința șanselor de supraviețuire, iar Sheetal realziează că are nevoie de sânge de stea ca să-și salveze tatăl. Oare mama ei o va ajuta să-și salveze tatăl?

Sheetal se vede nevoită să urmeze chemarea stelelor ca să-și salveze tatăl, dar se pare că rudele ei stelare au alte planuri pentru ea. De ce nu poate mama ei pur și simplu să îi ofere puțin sânge ca să-și salveze tatăl? Cum se face că au acces chiar și muritorii în ,,Cerul stelar,,? Oare va reuși Sheetal să își salveze tatăl? Va putea ea să le îndeplinească rudelor condiția pentru a primi ce-și dorește cel mai mult? Cum va reacționa Sheetal când îl va descoperi chiar acolo pe fostul iubit?

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares