Aranjamente florale de la Amazing Flowers by Nicoleta

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Iată că suntem la jumătatea lunii noiembrie și eu nu am reușit să vă povestesc despre minunatele aranjamente florale de la Amazing Flowers by Nicoleta. Am primit și eu la Danube Bloggers Meet, în august, un aranjament floral și un tablou cu licheni. Ambele sunt minunate! Sunt sigură că le-ați remarcatca și decor în numeroasele poze pe care le-am făcut pentru produsele primite. După ce le-am tot folosit în diferite cadre pot să spun că și acum sunt impecabile, exact ca atunci când le-am primit.

Nicoleta are niște mânuțe de aur și ce iese din ele sunt adevărate opere de artă. Și nu, nu exagerez deloc. Vă invit pe pagina ei de facebook Amazing Flowers să vedeți câte minunății a realizat până acum și câte bucurii a adus oamenilor cu lucrările ei. Sunt sigură că în spatele acestor minunății este o muncă titanică. Trebuie multă răbdare, imaginație și timp. Însă când îți place ceea ce faci, totul iese minunat.

Amazing Flowers

În spatele Amazing Flowers este Nicoleta, o tânără mămică a doi prichindei. Sincer, nu știu cum reușește să se descurce cu toate, dar se vede că se descurcă și încă foarte bine. Ea pune multă pasiune în tot ce face și îi ies numai lucruri faine. Pe pagina ei puteți vedea aranjamente florale, tablouri cu licheni,buchete de mireasă, mărturii, arcade, etc Mie îmi pare tare, tare rău că nu am aflat de ea în urmă cu doi ani, când am avut nunta. Sigur aș fi ales-o să-mi realizeze toate aranjamenetele dedicate unei nunți. Însă, mă bucur că am descoperit-o și acum pentru că oricând pot alege ceva special creat de ea pentru a-l oferi cadou celor dragi.

Aranjament cu flori din săpun

Aranjamentul floral cu trandafiri din săpun este preferatul meu. M-am îndrăgostit de el de când l-am văzut prima dată. L-am folosit foarte des ca și decor în pozele pentru blog. Cu toate astea nu a suferit nici o deteriorare, este impecabil și acum. Îl păstrez cu mare drag în sufragerie și multă lume îl admiră pentru cât de frumos este.

Un aranjament de acest fel este potrivit pentru a fi oferit cadou. Cu siguranța va fi apreciat pentru eleganță, calitate și rezistența în timp. O amintire ce va fi păstrată mult, mult timp. Aranjamentul meu este o combinație de trandafiri de săpun în diverse culori și floarea soarelui. Totul aranjat într-un plic accesorizat cu fundiță roz și buburuze. O splendoare!

Tablou personalizat cu licheni

Mai am în casă un tablou cu licheni sub formă de brăduț, deci pentru mine nu a fost o noutate acest tip de tablou. Însă, acest tablou a fost realziat de la zero, din paletuțe pentru ramă și decorul cu licheni viu colorat. Este un tablou personalizat cu numele meu și al blogului. Îmi place tare, tare mult. Și pe acest l-am folosit foarte des în poze și chiar dacă lichenii au fost suport pentru diverse accesorii, ei sunt intacți. Nici o mică deteriorare nu a suferit.

Nicoleta ne-a personalizat tablourile tuturor fetelor participante la eveniment. Va fi o amintire care ne va aduce mereu aminte de Nicoleta și de evenimentul Danube Bloggers Meet. Dacă vă place un astfel de tablou cu licheni trebuie să știți că îl puteți personaliza după preferințele voastre, fie cu poză, fie cu nume, etc.

Multumesc Amazing Flowers by Nicoleta!

1 thought on “Aranjamente florale de la Amazing Flowers by Nicoleta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares