Parfumuri arăbești Rasasi Shuhrah pentru el & ea


Bine ați venit sau revenit pe bogul meu!
După o perioadă cam lungă de pauză, în privința articolelor de beauty, azi revin cu o recomandare. Este vorba despre parfumuri arăbești care atât pe mine cât și pe soțul meu ne-au lăsat fără cuvinte. Inițial mi-am comandat parfumul Rasasi Shuhrah, însă după numai câteva zile soțul a vrut și el varianta pentru bărbați. Nu aveam niciun parfum arăbesc, însă Rasasi Shuhrah m-a dat gata de la primul puf. Am ales acest parfum la nimereală, după notele pe care le conține și recenziile celor care l-au cumpărat.

O alegere mai bună nici că puteam să fac vreodată. Adevărul e că m-a încântat și reducerea de 61% de pe Notino , dar clar merită chiar și prețul întreg. Are un miros incredibil de plăcut, iar persistența este ceva de speriat ( la modul bun ). N-am avut niciodată un parfum care să persiste și să se simtă puternic, chiar și după 5 zile ( vorbind despre parfumul pe haine). Chiar dacă nu am aplicat parfum deloc, el se simțea de cei din jur ca și cum mi-aș fi dat în acceași zi.

Soțul meu a fost tare încântat de parfumul meu, așa că nu am avut scăpare până nu i-am comandat și lui varianta pentru bărbați. Nici cu parfumul lui nu am dat greș, este la fel de minunat și persistent ca și al meu. Iar acum suntem două persoane extrem de fericite și parfumate. Noi vi le recomandăm cu toată inima și sigur nu o să vă pară rău. Propunerea mea este să citiți notele pe care le conține și așa să vă orientați dacă ar fi pe placul vostru. Eu una așa am procedat și am nimerit bine.

Rasasi Shuhrah Pour Femme – Eau de Parfum pentru femei

Compoziția parfumului
Începutul fresh din lămâie și salvie vă invită la activitate și bună dispoziție. Inima parfumului este pur florală, cu note de trandafir, lăcrămioare, bergamotă proaspătă și iris. Baza parfumului surprinde prin compoziția moscat-ambrată, combinată cu acorduri intense de paciuli.Rasasi Shuhrah Pour Homme – Eau de Parfum pentru bărbați

Compoziția parfumului

Compoziția apei de parfum Rasasi Shuhrah Pour Homme este alcătuită dintr-o combinație: bergamotă, tămâie, lemn de cedru și oud, cu acorduri florale.

Cele două parfumuri sunt preferatele noastre momentan, însă eu clar nu mă pot opri din a mai achiziționa câte un parfum ( să fie acolo în dulap 😀 ) și am pus ochii pe Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid. Însă cum sunt sigură că nici data viitoare nu scap de soț am pus ochii și pentru el pe Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum. Două alegeri interesante din prisma notelor pe care le contine fiecare în parte, o să vedem dacă și acestea vor fi sau nu pe placul nostru.

Vouă ce parfumuri arăbești vă plac?

6 thoughts on “Parfumuri arăbești Rasasi Shuhrah pentru el & ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares