Igiena dentară la copii


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi revin cu câteva noi sfaturi în privința igienei dentare la copilasi. Igiena dentară la copii este un subiect asupra căruia o să mai revin cu siguranță ori de câte ori am noi informații utile. Spălatul pe dinți nu este una dintre activitățile preferate de toți copii. La noi, pot să spun că fetița adora acest ritual al spălatului dinților, însă băiatului îi displace și musai trebuie ,,să-l împing,, de la spate. Cu toate astea nu sare niciodată peste spălatul dinților atât dimineața cât și seara.

Este foarte important să alegem cu grijă atât pasta de dinți cât și periuța de dinți. Acestea sunt cheia succesului în acceptarea spălatului și de asigurarea unei igiene dentare corespunzătoare. In zilele noastre brandurile se întrec în tot felul de concepte care de care mai atractive pentru cei mici, așa că trebuie să profităm de asta la maxim. Copii sunt atrași de periuțele cu personaje din povești sau desene, iar asta este un plus în convingerea lor pentru a se spăla cu regularitate.

Periuțe de dinți ultra soft pentru copii

De data asta am optat pentru un pachet cu 2 periuțe cu cap scurt de la Mediblanc Kids. M-a atras faptul că sunt de calitate foarte bună și au forma și mărimea ideală pentru copii. Aceste periuțe sunt practice mulțumită capetelor scurte și a perilor moi. Pe langă faptul că, acestea curăță eficient sunt și în culori vesele menite să-i atragă pe copii. Piticoții mei adora acest tip de periuțe, deși până acum îndrăgeau periuța de dinți electrică pentru copii. Uneori, le mai și schimbă, pentru a nu deveni plictisitor.

Caracteristici:

  • curăță eficient și, totuși, delicat dantura copilului
  • perii sunt tăiați drept, pentru o eficiență sporită a mișcărilor periuței
  • fire realizate dintr-un polimer rezistent și de înaltă siguranță (PBT)
  • 3.980 de fire fine, cu ⌀ 0,10 mm 
  • nu irită nici dinții, nici gingiile sensibile ale copiilor
  • un singur nivel de duritate – optim pentru dinții copiilor
  • o alegere potrivită chiar și pentru adulții cu maxilare de dimensiuni reduse
  • în set de 2 bucăți – ideal pentru 2 copii sau pentru alternare în timp


Lacalut Junior – pastă de dinți pentru copii

Lacalut Junior este pasta de dinți pentru copii ideală pentru perioada schimbării dentiției de lapte cu cea permanentă. Brandul Lacalut este foarte cunoscut și apreciat, este pe piață de peste 16 ani și produsele sunt de cea mai bună calitate. În toți anii de existență au tot evoluat și eficiența produselor este apreciată de multă lume. Sistemul este unul de protecție completă împotriva inflamațiilor gingiilor, împotriva sângerării gingiilor sau împotriva parodontozei. Iar pastele de dinți pentru copii sunt și plăcute la gust, nu sunt puternice.

Lacalut a pus dintotdeauna și pune accent foarte mare pe grupele de vârstă și astfel a fost creat un program dedicat copiilor. Acesta susține prevenția cariilor dentare prin utilizarea periuței de dinți și a pastei de dinți corespunzătoare fiecărei vârste. Ăroduse de cea m,ai bună calitate care sunt eficente și rezonabile ca preț. Totul pentru o igiena dentară la copii ca la carte.

Voi cum îi convingeți pe copii că trebuie să respecte rutina de îngrijire a dinților? Aveți probleme cu ei sau sunt încântați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares