Weleda produse special create pentru copii

Astăzi o să vă povestesc despre Weleda produse special create pentru copii cu o piele mai sensibilă sau cu dermatită atopică. Din fericire nu am avut probleme cu copii mei pe vremea când erau bebeluși, însă am o problemă care are des probleme cu cei mici. După îndelungi testări de produse s-a oprit la Weleda. Eu sincer nu am auzit despre ele decât recent, de la ea, însă ea este foarte mulțumită și bucuroasă că le-a descoperit. De aceea am ales să vă povestesc despre aceste produse, poate printre voi, cititoarele mele întâmpinați astfel de probleme cu bebelușii voștri. Eu zic să le încercați și voi, poate sunt la fel de eficiente și asupra bebelușilor voștri, ca în cazul copiilor prietenei mele.

Weleda Gel de duș și șampon pentru copii


Așa cum spuneam și la început pielea sensibilă a bebelușilor are nevoie de produse de îngrijire de cea mai bună calitate. Weleda gel de duș și șampon pentru copii are ingrediente prietenoase cu pielea și oferă cel mai intens răsfăț copilului. Iar când acesta nici nu provoacă iritarea pielii sau ochilor este alegerea oricărei mămici care își iubește puiul. Atent alese ingredientele acestui șampon sunt extractul de gălbenele, uleiul de susan și uleiul de migdale. Hrănește, îngrijește și catifelează părul și pielea copiilor.

  • extract de gălbenele – previne iritarea pielii
  • ulei de migdale – protejează pielea copilului împotriva deshidratării
  • ulei de susan – revitalizează pielea, care devine fină și catifelată
  • produs vegan

Weleda cremă de duș și șampon pentru copii 2 in 1

Un alt produs foarte bun este și Weleda cremă de duș și șampon 2 în 1. Pe acesta prietena mea îl folosește strict pentru spălarea corpului, se pare că părului nu îi priește ( cel puțin în cazul copiilor ei). Este un gel de duș foarte cremos care curăță delicat pielea, o lasă hidratată și catifelată. Mai mult decât atât, pielea rămâne parfumată discret. Un produs cu ingrediente naturale și prietenoase cu pielea sensibilă a copiilor.

Weleda baie cu gălbenele pentru bebeluși

Ultima recomandare este Weleda baie cu gălbenele pentru bebeluși. Este un produs dedicat bebelușilor care curăță, îngrijește și catifelează pielea mulțumită extractelor de gălbenele. Se știe că gălbenelele sunt foarte apreciate în industria cosmeticii și are o multitudine de beneficii asupra pielii. De aceea și acest produs dedicat bebelușilor este foarte eficient și nu are efecte negative asupra pielii.

Weleda – dedicat copiilor

Weleda este un brand de cosmetice preferat, unic prin calitatea produselor sale şi prin grija faţă de mediul înconjurător. Filozofia brandului constă în respectarea celor mai înalte standarde de calitate şi în utilizarea durabilă a resurselor naturale regenerabile.
Compania Weleda cultivă plante medicinale în grădinile proprii, produsele fiind fabricate prin procese de producţie delicate şi numai din ingrediente naturale. Prin urmare, produsele Weleda nu conţin conservanţi artificiali.
Istoria companiei Weleda datează din 1920, când cei 3 fondatori – un medic olandez, un filozof austriac şi un chimist din München – au decis să înfiinţeze un laborator pentru crearea unor produse farmaceutice din medicina holistică.
De-a lungul istoriei sale, compania Weleda a continuat să dezvoltate şi să producă medicamente, suplimente alimentare şi cosmetice naturale. Preparatele brandului Weleda sunt extrem de neagresive faţă de piele şi au proprietăţi care le fac potrivite pentru pielea foarte sensibilă.  

Voi ați încercat Weleda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares