Îngrijirea mâinilor în orice anotimp


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Se pare că încet, încet primăvara începe să-și facă simțită prezența. Vremea este ba rece, ba caldă și trebuie să fim foarte atenți la rutina de îngrijire a tenului, a corpului sau a mâinilor. Se spune ca mâinile sunt cartea de vizita a oricărei persoane. Cu atât mai mult trebuie să acordăm o mai mare atenție și la produsele de îngrijire a mâinilor. Eu sunt una dintre persoanele care întâmpină diverse probleme cu pielea mâinilor. Fie că e cald sau rece pielea mâinilor tinde spre a se usca, dacă nu folosesc cremă de mâini. Întotdeauna sunt atentă la ce produse folosesc pentru că pielea să primească exact ce are nevoie și să rămână fină și hidratată. Îngrijirea mâinilor este un pas important din rutina de îngrijire.

Uscarea mâinilor este determinată de o sumedenie de factori, în principal de spălarea excesivă cu apă fierbinte, folosirea unor produse de curățenie foarte puternice sau a dezinfectanților. A trecut perioada în care făceam exces cu dezinfectantul, dar nici acum nu am renunțat de tot. Sunt convină că toți am rămas cu obiceiul de a folosi dezinfectantul cât mai des și asta ne ajută să ne ferim de viruși și bacterii, dar dacă nu folosim produse corespunzătoare pentru pielea mâinilor cu siguranță acestea vor avea de suferit.

CeraVe Repairing – cremă de mâini regeneratoareProbabil știți deja că sunt o mare fană a produselor CeraVe. Da, sunt vreo 2 ani de când folosesc produsele lor, fie că este vorba de gel de curățare, cremă de față, loțiune de corp sau cremă de mâini. Întotdeauna produsele lor mi-au adus beneficiile de care are nevoie pentru pielea mea. CeraVe Repairing Hand Cream este o cremă care hidratează intens, favorizează regenerarea barierei cutanate și calmează iritația. Îmi place foarte mult că este absorbită rapid, iar pielea ramâne catifelată și hidratată. Pe lângă multitudinea de beneficii pe care le aduce pielii ( găsiți pe site toate detaliile, nu are rost să le repet și eu) aceasta nu conține parfum. Cel mai mare atuu al acestei creme este și acidul hialuronic. Pentru mâinile uscate, crăpate sau aspre crema de mâini CeraVe Repairing este alegerea ideală. O recomand cu toată inima.

Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair – mască hidratantă pentru mâini


Pentru mine, vă spun sincer, masca pentru mâini este o noutate. Recent am primit cadou o mască pentru mâini și mi-a plăcut, de aceea mi-am pus în gând să îmi iau mai multe. M-am oprit asupra celei de la Neurogena pentru că pe aceasta am testat-o și mi-a plăcut tare mult. Este o idee genială. Pe mâinile curată se pun mănușile, se așteaptă 10 minute și apoi gata. Mâinile sunt hidratate și catifelate, această mască acționează instant și este mai eficientă decât aplicarea unei creme. Mai mult decât atât, ea echivalează cu aplicarea unei creme timp de 7 zile. Un mare daaaa, unei astfel de măști pentru mâini. Voi ați încercat aceste măsti atât de speciale? Le recomand cu toată inima!

Voi cum aveți grijă de mâini?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares