Ardoare ( Crave #1) de Tracy Wolff – recenzie



Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi avem o nouă recenzie de carte. Cărțile mele preferate din ultimii 2 ani sunt cele de fantasy. Lumea vampirilor, elfilor, spiridușilor, vârcolacilor, metamorfilor, etc se îmbină atât de ușor cu cea a muritorilor. Însă oare aceste creaturi nu sunt periculoase pentru muritori? De-a lungul romanelor citite am înțeles că uneori ceea ce pare rău poate fi bun și invers. Exact același lucru se întâmplă și în povestea noastră de azi. Iată că a sosit timpul să vă povestesc despre Ardoare, primul volum al seriei Crave de Tracy Wolff. Mi-a plăcut maxim acest prim volum, iar pe cel de-al doilea( Furie) l-am dat gata rapid. Urmează cel de-al treilea ( Invidie), dar le iau pe rând ușor să mă bucura de fiecare în parte. O lume neașteptat de imprevizibilă și tentantă, cu multe personaje fabuloase și periculoase. Tracy Wolff a reușit să îmi atragă atenția la maxim de la primele pagini. Cele trei volume: Ardoare, Furie și Invidie le găsiți la Editura Corint.

Titlu: Ardoare

Serie: Crave

Autor: Tracy Wolff

Editura: Leda Edge

An apariție: 2021

Traducere: Karla Dedu-Fotescu

Număr de pagini: 640


Ardoare este un roman fantasy cu o poveste romantică și oarecum interzisă. Este povestea unei muritoare și a unui vampir. Existența unui vampir este din start un pericol, dar să te îndrăgostești de el? Oare vampirii sunt așa răi cum îi știm de prin alte povești sau filme? Și de parcă nu ar fi de ajuns, cum vă sună faptul că toată acțiunea se întâmplă la o academie misterioasă care nu se află pe hartă. Un loc ascuns de ochii muritorilor pentru a nu afla de existența ființelor supranaturale despre care ei nu au habar.

Grace este o simplă muritoare care ajunge la Academia Katmere după ce își pierde părinții într-un accident de mașină. Demoralizată, îndurerată și copleșită de tot ce i se întâmplă trebuie să facă față noilor provocări. Directorul academiei este unchiul ei și acesta a adus-o aici pentru a avea grijă de ea și a fi alături de verișoara ei. Acest lucru o bucură pe Grace, dar în același timp nu își găsește locul. Cu atât mai mult cu cât are niște exepriențe care o duc la un pas de moarte.

Cine este vampirul Jaxon Vega?

Grace simte că toată lumea o antipatizează de la prima vedere. Dar oare de ce? Află mai târziu că elevii nu sunt simpli muritori și acest lucru îi face să o dea deoparte. Când atrage atenția lui Jaxon Vega, un vampir destul de sexy și de care tuturor le este teamă, Grace se simte fascinată și prinde mai mult tupeu. Însă el se poartă cu aroganță și îi spune mereu că ar fi mai bine să plece, dacă nu vrea să moară la Katmere.

Avalanșa de evenimente care au loc îi pun tot mai mult viața în pericol și Grace nu știe dacă să rămână alături de cel care i-a cucerit inima sau să plece înapoi în San Diego. Alegerile pe care le va face îi vor schimba cu totul viața și tot ceea ce știa despre ea și familia ei. Acțiunea se precipită de la o pagină la alta și te face să mori de nerăbdare pentru a afla finalul. Însă, finalul ne lasă ,,în coadă de pește,, și stăm cu sufletul la gură să citim și volumul 2, Furie de Tracy Wollf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares