O experiență plăcută cu chiloții menstruali de la Chilotis


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
A sosit și vara! Am așteptat vara cu mare nerăbdare. Stop, stop… abia sunt primele zile de vară, dar cu siguranță voi face tot ce am plănuit pentru această vară. Însă, astăzi vreau să vă povestesc despre o experiență plăcută cu chiloții menstruali de la Chilotis. Peste două zile o să fiu nună mare și treburile sunt pe măsură. Toată săptămâna am alergat de colo colo și la un moment dat am și uitat că sunt în acea perioadă sensibilă a lunii. Mmmm …. cum am uitat? Păi, simplu … am utilizat chiloții menstruali de la Chilotis și am stat fără niciun pic de grijă că mă pot păta sau ceva. Bineînțeles, eram deja la a doua utilizare, pentru că îi folosisem și cu o lună înainte. Știam cam despre ce este vorba și ce trebuie să fac.

Subiectul menstruație pentru unele persoane încă mai este un subiect tabu. Nu știu de ce sincer, pentru că acum toată lumea are acces la informații și chiar se discută liber despre asta. În fine, eu nu-s așa sensibilă și pot discuta cu oricine și despre noua mea experiență cu chiloții menstruali. Sincer, am tot auzit de ei, dar parcă nu mă tentau. Mi se păreau a fi ușor nepractici, dar acum mi-am schimbat total părerea. Bine, eu sunt și o persoană cu flux mic de menstruație și probabil de aceea îmi par extrem de folositori. Da, ideea de a-i spăla mi se părea oarecum ciudată și/sau scârboasă, dar nu e deloc așa.

Chiloții menstruali Chilotis sunt fabricați din materiale impermeabile și absorbante precum bumbacul sau bambusul. Sunt extrem de delicați și confortabili, disponibili pe mai multe modele și mărimi. Deși la prima vedere par a fi cam grosuți acest lucru nu se observă și nici nu sunt inconfortabili pe vremea caldă.

De ce să alegi chiloții menstruali Chilotis?

  • oferă confort, protecție și libertate de mișcare,
  • sunt confecționați din bumbac sau bambus, deci nu irită pielea,
  • nu riști să te pătezi mulțumită celor 4 straturi pe care le conține,
  • nu conține substanțte toxice,
  • nu creează mâncărimi,
  • nu se lipesc de zona inntimă,
  • sunt reutilizabili.


Sunt curioasă, a mai încercat cineva chiloții menstruali și cum vi se par? Dacă nu, de ce? Ce vă deteremină să optați sau nu pentru chiloții menstruali?

Eu le mulțumesc celor de la Chilotis pentru că ne-au susținut evenimentul Danube Bloggers Meet #3 și așa am descoperit acest minunat produs.

1 thought on “O experiență plăcută cu chiloții menstruali de la Chilotis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares