Danube Bloggers Meet #3

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi este despre evenimentul Danube Bloggers Meet #3 care a avut loc la Brăila pe 30 Aprilie! La primele două ediții am fost și una dintre organizatoare, însă de data aceasta am fost ca simplă invitată. Mulțumită Gabrielei de la Pagini de zi și noapte și a Violetei de la Lucruri interesante care s-au ocupat de organizarea evenimentului am reușit să ne reîntâlnim după 2 ani de la ultima întâlnire. A fost prilej de bucurie, bineînțeles, pentru că m-am revăzut cu fetele și am stat la un ,,pahar,, de vorbă. Timpul a trecut rapid printre poze, discuții și servirea mesei.

Gabriela & Violeta – organizatoarele evenimentului

Gazda noastră

Gazda noastră a fost Restaurantul Barrier care este exact lângă Mc Donalds. O locație deosebită și cu o atmosferă foarte faină. Restaurantul dispune de parter, o tereasa inchisă, o terasă deschisă și un etaj. Au fost draguți și ne-au rezervat întreg etajul doar pentru noi. Chiar mi-a plăcut maxim acest aspect pentru că ne-am putut desfășura evenimentul relaxate și fără niciun fel de rețineri că ne privesc ceilalți clienți. Domnișoara care ne-a servit a fost foarte amabilă și atentă cu noi, iar mâncarea a fost delicioasă! Eu am savurat și o limonadă cu căpșune și un frappe. Cu siguranță o să le mai trec pragul!

Sponsorii evenimentului

Fetele au muncit tare mult pentru acest eveniment și au adunat mulți sponsori care ne-au oferit goodiebag-uri cu diverse produse. Gama produselor primite este destul de variată: dulciuri, cosmetice, produse de curățenie, detergenți, etc …… pe care o să le descoperiți în perioada următoare pentru că o sa vă povestesc despre fiecare în parte.

Mulțumesc tuturor sponsorilor care au vrut să fie alături de noi cu mici cadouri: Pizzeria Arena, Chilotis, Triodeluxe, Bactology, Editura Niculescu, Cofetaria Regal Cake, Zanna, Cetaphill, Revolution, Crime Scene Press, Lolliboni, Imar Pharm, Nala, Hair Boutique, Vitamix, Dacia Plant, Infinite love, Expertto, Cottonino, Floor Attitud, Barza, Grande Natura, Hera medical, Farmacia de detergent, Grande dolceria, Profiart, Publisol, Pr.avenue, Hygienium, Nomassvelo, Sara Tremo, Frontera, Vioris.

Surprizele evenimentului Danube Bloggers Meet #3

Cofetăria Regal Cake by Avr

Cofetăria Regal Cake by Avr din Brăila a fost unul dintre sponsorii care ne-au îndulcit la propriu. Ei ne-au oferit un delicios tort special pentru eveniment. Sigur l-ați văzut pe story sau în postările din social media, însă las și aici poze. Eu nu sunt mare consumatoare de dulciuri, iar la prăjituri sunt pretențioasă de fel. Însă tortul mi-a plăcut la nebunie, deloc grețos, cu blat de cacao, cremă de ciocolată și cu multe vișine. Yam-yam aș mai dori o porție. Cu siguranță o să îi vizitez pentru a servi ceva dulce de la ei.

Brutăria Frontera

Un alt sponsor care ne-a oferit spre degustare produse a fost Brutăria Frontera din Brăila. Ei ne-au oferit platouri cu prăjiturele și produse din foietaj. Au fost delicioaseee! De la ei am primit și pentru acasă unul dintre noile sortimente de pâine cu maia 100% naturală. Pâine pe care am savurat-o de 1 Mai alături de o saramură de scrumbie. Eu cunosc produsele lor din timpul facultății, adică din 2005, pâinea lor era preferata mea și încă este. Recomand cu toată inima produsele de la Brutăria Frontera!

A fost o zi încărcată și mă bucur că am putut să particip la eveniment. Abia aștept următoarea ediție, dar până atunci să am spor la testat și scris, că am destul de mult! Haideți să vă arăt și câteva poze de la eveniment 🙂

Să aveți o zi frumoasă!

1 thought on “Danube Bloggers Meet #3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares