Pilă electrică cu cristale de diamant

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Vară, vară, vară!!! Bine ai venit! Mă bucur nespus de mult că vara și-a intrat în drepturi. Înainte așteptam vara pentru vacanța mare, acum o aștept mai mult pentru vacanța celor mici, pentru că eu merg tot la muncă. Dar, nici nu mai contează, atât timp cât ei au vacanță. Și pentru că tot vorbim de vară, mă văd neapărat nevoită să vă vorbesc despre o pilă electrică pentru călcâie menită să ne facă picioarele superbe. Pielea moartă sau bătăturile la picioare sunt inconfortabile.

Eu mi-am îndreptat atenția în urmă cu câteva luni către o pilă electrică pentru îndepăratarea pielii moarte, de pe picioare. Am achiziționat-o la un preț destul de bun și sunt foarte mulțumită de ea. Pe Notino o găsiți la un preț foarte bun. Majoritatea cumpărăturilor mi le fac de câțiva ani doar online de la ei. Urmăresc promoțiile și nu ratez niciodată o promoție bună.

Pilă electrică cu cristale de diamante

Dupa ce am citit toate informatiile pentru utilizarea corecta a pilei electrice am trecut la testarea ei. Picioarele mele aveau nevoie de un rasfat pentru ca nu mai fusesem de mult timp la salon. Pila electrica este foarte usor de utilizat avand un maner ergonomic si se porneste numai cu un simplu rotit al butonului. Dupa ce am folosit-o 3-5 minute pe fiecare picior am ramas surprinsa de rezultatele obtinute. Am spalat bine picioarele pentru a indeparta praful de piele ingrosata si am aplicat serul intens hidratant. Picioarele mele erau catifelate si pielea ingrosata dupa calcaie a fost eliminata aproape in totalitate. Pentru o prima utilizare a fost cu efecte …..WOW. 
 
Timp de 10 zile am folosit-o zilnic si picioarele mele au avut parte de un adevarat rasfat si au devenit foarte catifelate si frumoase.
 
Dupa o luna si jumatate picioarele mele arata extraordinar si sunt tare incantata de pila electrica Scoll Velvet Smooth.
Recomand cu toata increderea pila electrica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant atat femeilor cat si barbatilor pentru a obtine cele mai frumoase picioare. Iar pentru o îngrijire și mai atentă să folosiți din când în când șosete exfoliante pentru ca picioarele să se mențină frumoase și îngrijite.

Chiar merită achiziționată pila electrică cu cristale de diamante?

La inceput si eu eram foarte sceptica in privinta acestei pile electrice Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant marca Scholl Romania. Însă pe parcursul zilelor m-am convins din ce in ce mai mult de eficienta ei. Inca de la prima utilizare am ramas surprinsa de efectele avute asupra picioarelor mele. Timp de 10 zile am folosit-o zilnic, in acest timp picioarele mele s-au transformat de la o zi la alta asa ca am inceput sa o folosesc numai pentru intretinere o data pe saptamana. Dupa 1 luna si jumate picioarele mele sunt catifelate si fara piele ingrosata sau bataturi. Pentru ca am fost multumita de rezultatele obtinute am recomandat-o si prietenilor si familiei.
Recomand pila electrica Scholl Velevet Smooth cu cristale de diamant pentru a avea picioare catifelate si sanatoase. Acum ca vine vara trebuie sa avem cele mai frumoase picioare si sa nu ne rusinam ca avem calcaiele crapate sau cu piele inestetica. Indiferent de anotimp trebuie sa fim frumoase si sa avem picioare catifelate. Nu m-ai trebuie sa mergem la salon pentru a avea picioare sanatoase si frumoase, cu ajutorul acestei pile putem sa ne rasfatam in intimitate casei noastre fara costuri prea mari.

Să aveți o vară frumoasă!

8 thoughts on “Pilă electrică cu cristale de diamant

  1. Eu am folosit-o o luna si jumatate, din care primele 10 zile zilnic, apoi o data pe saptamana. dar, inca nu este nevoie sa-i cumpar alta rezerva. Inca isi face treaaba destul de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares