SaraTremo – bijuterii diverseBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să vă povestesc despre o bijuterie primită de la Sara Tremo în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet #3. Eu cunosc de mai multă vreme acest magazin online și m-am bucurat de diverse bijuterii de la ei. Ultima bijuterie pe care am avut-o de la ei a fost un colier placat cu aur alb pe care îl am și acum, arată impecabil. Nu a suferit niciun fel de schimbare a culorii sau să aibă vreun defect. Îl port cu drag de fiecare dată și mă bucur că este remarcat de cei din jurul meu. Nu ratați SaraTremo – bijuterii diverse.

De data aceasta am primit un inel din sticlă de Murano, ambalat foarte frumos într-o cutiuță personalizată cu logo-ul brandului. Pe lângă cutiuța aceasta, am primit o punguță de cadou și certificatul de conformitate și calitate care atestă calitatea și originea produselor. Sincer, nu este genul meu de bijuterie, dar este destul de drăguț. Cu siguranță îl voi oferi cadou unei fete căreia îi place sau îl voi folosi în decor pentru diverse poze.


SaraTremo – magazin de bijuterii online

SaraTremo este un magazin online cu o gamă variată de bijuterii: placate cu aur, din argint, sticlă de Murano, piercinguri, ceasuri și parfumuri. Fiecare bijuterie este frumos ambalată și însoțită de un certificat de conformitate și calitate care atestă calitatea și originea produselor. Totul este de un profesionalism la cote înalte și livrarea este foarte promptă. În cazul în care aveți nevoie de un cadou pentru o persoană dragă, SaraTremo este alegerea perfectă. Pe lângă varietatea de bijuterii prețurile sunt accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares