IMAR Skin by Plush – are grijă de tenul tăuBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să vă povestesc despre cele mai noi produse pe care le-am testat de la IMAR Skin by Plush. În trecut am folosit alte produse create de Ioana Marinescu și mi-au plăcut foarte mult. De aceea m-am bucurat când am aflat că ne-a oferit un goodiebag foarte generos la Danube Bloggers Meet #3. Imediat ce am ajuns acasa le-am pus la rece, în frigider, pentru că se păstrează la anumite temperaturi. Însă mai multe detalii o să vă dau în rândurile ce urmează pentru fiecare produs în parte.

Goodie bag IMAR Skin by Plush:

  • Apă Micelară & Tonică – portocale, acid hialuronic, 250 ml;
  • Placenta cellular complex – cremă de față;
  • Serenity – ulei pentru ten.


Știți cât de importantă este demachierea zilnică, nu? Chiar este foarte importantă și asta o văd eu acum la o anumită vârstă. Dar, nu numai demachierea este importantă ci respectarea întregului ritual de îngrijire. Luna iunie a fost destul de aglomerată și stresantă pentru mine și uneori săream peste îngrijirea tenului, dar dimineața observam cât de mult mă afecta că nu respectam ritualul. Tenul meu era lipsit de viață și ridurile mult mai vizibile. De aceea sunt hotărâtă să nu mai fac asemenea greșeală.

Apă Micelară & Tonică – portocale, acid hialuronic, 250 ml

Cred că folosesc apa micelară & tonică de la IMAR Skin by Pharm de vreo 2 săptămâni și tare mult îmi place de ea. Curăță în profunzime, îndepărtează resturile de machiaj, lasă tenul hidratat și catifelat. Mă bucur că nu mai trebuie să folosesc și loțiune tonică, pentru că acest produs este 2 în 1. Nu mai spun de faptul că este o adevărată plăcere să o aplic pe ten fiind scoasă din frigider. Îmi place foarte mult cum se împacă tenul meu cu ea, nu am avut nici cea mai mică neplăcere. După demachiere tenul meu este pregătit pentru pasul următor al rutinei de îngrijire a tenului: aplicarea unui ser.

Serenity – ulei pentru ten

Uleiuri sau seruri pentru ten am început să folosesc doar de vreo 2 ani, dar am văzut cât de benefic este asupra tenului și nu îmi lipsește din casă. Eu îl folosesc doar seara, după demachiere aplic câteva picături de ulei Serenity ( pun doar 3 picături pentru toată fața) și masez bine până este absorbit în totalitate. Ajută foarte mult la hidratarea tenului și dimineața se vede diferența: un ten mai catifelat și mai luminos.

Placenta cellular complex – cremă de față

După absorbirea uleiului trec la aplicarea acestei minunate creme de față. Placenta cellular complex – cremă de față este preferata mea. Are un recipient foarte șic, simplu, dar foarte elegant. Este din sticlă și are pompiță dozatoare. pe mine m-a cucerit în primul rând pentru recipient și în al doilea rând pentru multitudinea de beneficii pe care le are asupra tenului meu. De când am început să o folosesc văd o mare, mare schimbare la fața mea. Ridurile au început să se estompeze, tenul să fie mai luminos și mai hidratat. Acum și aplicarea fondului de ten pare mult mai bună și acesta are o rezistență mai îndelungată fără să aibă efect de mască.

Nota mea pentru produsele testate de la IMAR Skin by Plush este de 10+++++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares