Bani pe internet

Tot auzeam si citeam mereu pe internet,cum sa faci bani online,sincer nu prea am crezut…..oare banii se fac asa simplu doar prin simple clik-uri?eu una nu cred asa ceva…asa ca am zis ,, sa vad despre ce este vorba,, ma pun si dau cautare pe google,gasesc cele mai serioase site-uri(asta din ce spun ceilalti) si ma inscriu pe primul,pe al doilea si tot asa pana la vreo 5-6 site-uri.
Primul site de la care am primit banii in cont(minim sa-i ceri fiind 2 euro) a fost de la Sharelikes  clik pe Make money
aici trebuie sa te loghezi cu contul de facebook si apoi sa dai pe MY TASKS si sa dai share la campaniile date de ei,apoi trebuie sa ai minim 20 like si 20 comentarii la fiecare campanie.
Al doilea site este http://www.neobux.com/?r=fr3ya20
dupa ce te loghezi intri CONTUL MEU  si apoi campanii ,aici trebuie sa deschizi pe rand articolele,sa le lasi sa mearga 2-3 minute,si apoi clik pe ce va place din articol.Si cam asta este.Aici nu am luat banii,in 3 saptamani am facut 17 dolari,mai am pana la 50 cand ii pot cere.(dar am prietene care au luat si de 2 ori banii de la ei).
te inregistrezi si apoi clik pe view ads,clik pe fiecare chenar,lasi fereastra care se deschide pana se incarca sus liniuta si gata.
In urmatorul articol va voi mai da si alte site-uri probate de mine. 
4. http://wad.ojooo.com/register.php?ref=fr3ya20 
5. http://www.clixsense.com/?6202663 
6. http://www.noulinx.com/?r=fr3ya20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares