Oferte pentru o luna de miere in Turcia

  Primul lucru care imi vine in minte cand vad aceasta imagine este…..VIS, imi doresc foarte mult sa am ocazia sa vizitez aceste locuri macar 2 zile, stiu ca nu ar fi de ajuns, dar ar fi extraordinar de frumos.De multe ori sunt geloasa cand vad la prieteni poze din vacante in Turcia, cu locuri minunate si frumoase, multe locuri de vizitat si peisaje incredibile.Cum anul viitor o sa fac si nunta, m-am hotarat  sa-mi fac luna de miere ( 7 zile mai bine zis ) intr-un loc mirific Marmaris, Turcia care pur si simplu m-a fermecat de la prima imagine vazuta.
Marmaris este situata intr-un golf cu o priveliste senzationala care te lasa fara suflare, este inconjurata de paduri de pin si brazi care iti ofera liniste si armonie, in locul unde Marea Egee si Mare Mediteraneana  se intalnesc, portul este punctul de plecare spre minunate croaziere.
In timpurile vechi, Marmaris era cunoscut sub numele de Physkos. Numele Marmaris vine din zilele in care Soliman Magnificul, atacand Rodosul, si-a exprimat mania cand a vazut starea fortaretei din Marmaris si sub impulsul momentului, a exclamat: Mimari as (spanzurati arhitectul). Istoria orasului Marmaris incepe cu venirea carienilor in aceste tinuturi in 3400 i.Hr. Faimoasa istorie a lui Herodot ne povesteşte cum carienii au ajuns in Creta si au colonizat aici o noua regiune- Mugla. Pentru multi ani, Physkos (astazi Marmaris ) a functionat ca un important oras port pentru locuitorii Cariyei, pe care l-au transformat ulterior in baza militara. Catre 300 i. Hr., civilizatia cariana intra intr-o perioada de intuneric şi oraşul Marmaris trece printr-o succesiune de cizilizaţii: egipteana, asiriana, ioniana, doriana, persana, otomana.
Un loc de poveste, in care m-as simti ca o printesa: rasfat, rasfat si iar rasfat.
Mi-am ales si oferta foarte tentanta la Hotel Flamingo 3*de la 391.00 Euro /persoana am urmatoarele avantaje:
– Transport avion charter Air Bucharest, Bucuresti  – Bodrum – Bucuresti  
transfer aeroport hotel – aeroport    
– 7 nopti cazare cu tipul de masa aferent hotelului cu reducerea early booking inclusa    
*Tariful pentru copii se verifica la agentie.
Imi place ca hotelul este chiar foarte aproape de litoral si o sa avem o priveliste minunata (pentru ca voi face rezervare special intr-o camera cu vedere la mare).

Si camera ma atrage foarte mult,este spatioasa, are terasa si cel mai important are si pat separat pentru copil ( pentru ca si noi avem un baietel,nu m-ar lasa inima sa-l las acasa).

 Si chiar daca am lasat imaginea la sfarsit , aici o sa fie primirea intai in acest hotel minunat.

Ar vrea careva sa ma insoteasca in luna de miere? 🙂
O sa revin anul viitor si cu impresii de la fata locului si clar o multitudine de poze frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares