Modelul de televizor de pe Dwyn.ro pe care il recomand cititorilor

 Tehnologia din ziua de azi evoluează de la o zi la alta, iar eu rămăsesem in urmă în toate privințele 🙂 aveam telefon cu butoane, nu din acesta super-ultra-mega deștept cu touchscreen, nu aveam decât un televizor color dar din acela cu o cutie imensă în spate :)), etc,etc…..într-o zi m-am apucat de schimbări prin casă, am zugrăvit, am schimbat mobilierul mai  trebuia să găsesc și un televizor mai modern care să nu mai ocupe așa mult spațiu ca cel vechi, aveam nevoie de ceva bun de agățat pe perete, astfel ma bucuram de spațiu mai mare în cameră.
Am dat eu o raită prin magazinele de specialitate dar cum nu mă pricep prea bine aveam impresia că vânzătorii nu fac altceva decat să-mi bage pe gât un televizor cât mai scump pentru a avea vânzare mare 🙁 așa că am renunțat să mai caut prin magazine.
Am rugat un prieten să mă ajute să aleg ceva bun, dar nu foarte scump, așa că a venit cu ideea de a căuta ceva pe internet DWYN.RO de unde el iși cumpărase un televizor foarte bun și la preț foarte avantajos. Mi-a spus să caut mai înâi la secțiunea ,, Despre noi,, informațiile despre firma respectivă, astfel încât să cumpăr cu inima deschisă, fără să am îndoilei în privința lor, și tot acolo voi găsi și informații despre ce fel de televizor voi avea nevoie.
Bineînteles, imediat am citit totul, am rămas plăcut surprinsă de eficiența lor dar mai ales pentru informațiile legate de cum să alegem tipul de televizor dorit cu avantaje și dezavantaje.
După ce am citit toate aceste detalii, mi-am dat seama ca voi avea nevoie de un televizor cu led pentru că acesta are următoarele avantaje:
– este ultra subțire
– are consum redus de energie fața de LCD-uri și Plasme,
– contrastul acestui televizor este comparabil cu cel al plasmelor și mai bun decât al LCD-urilor,
– are o durată mai mare de viață,
– rata de împrospătare este comparabilă cu cea a plasmelor și se măsoara in Hz,
– poluează mai puțin mediul înconjurător,
– are o viteză mică de răspuns care se măsoară în milisecunde.
Pentru că voiam acest model de televizor mi-am ales acest televizor led  exact pe gustul și nevoile mele:
– să fie de mărime potrivită, 56 cm diagonala mi se pare suficient pentru un dormitor ( știu că nu este bun televizorul în dormitor, dar eu nu merg pe această idee)
– rezoluție Full HD 
– conectivitate: HDMI, SCART, PC IN, USB
– garanție 24 luni
– preț foarte avantajos
După ce l-am comandat pe site, am așteptat nerăbdătoare să mi-l aducă acasă. După numai 2 zile am fost sunată de către firma de curierat care s-a ocupat de livrarea produsului, am deschis coletul, m-am asigurat că produsul este în regulă și am plătit curierului în numerar suma înscrisă pe documentele fiscale.
Televizorul este exact cum m-am așteptat, are culorile aproape de natural, ai impresia că ești acolo în plină acțiune 🙂 
Sunt mulțumită de acest televizor, poate o să credeți că dacă a fost la un preț așa mic nu este foarte bun, greșit, este la fel de bun ca și celelalte din gama lui, num ai că eu am vrut să fie mai micuț datorită camerei mele mici. Iar această informație am obținut-o tot pe acest site, este foarte important ca diagonala televizorului să fie potrivită camerei, adică, distanța dintre televizor și locul în care stai de obicei să privești la televizor să fie de 3 ori mai mare decât diagonala acestuia.
Dacă vă doriți seriozitate, rapiditate, siguranță, diversitate, comunicare și service apelați cu încredere la Dwyn.ro unde lumea voastră digitală este la un clik distanță.

1 thought on “Modelul de televizor de pe Dwyn.ro pe care il recomand cititorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares