Cum alegeți pătuțul pentru copil?

Problema mea dintotdeauna a fost că nu voi putea să mă descurc cu un copilaș, așa că am tot amânat venirea pe lume a unui copil. Pe la 27 de ani am avut parte de o surpriză, am mers la medic crezând că am apendicul inflamat și am nevoie de operație, doctorul mi-a sugerat frumos să merg la un ginecolog mai degrabă 🙂 eram confuză…de ce? Am mers bineînțeles și doctorul m-a felicitat pentru sarcina mea de 8 săptămâni și 5 zile , woow eram fericită deși nu plănuisem acest lucru….urma să devin mămică 🙂 . Nici nu știu cum am reușit să mă abțin să nu-l sun pe soț până am ajuns acasă, eram atât de fericită încât am început să plâng când l-am văzut, i-am spus vestea cea mare și ne-am bucurat ca doi copii. Am început pregătirile pentru venirea micuțului, treptat, am cumpărat tot ce era nevoie pentru primele săptămâni de viață. Ne-am împotmolit când a trebuit să alegem pătuțul copilului, nu știam dacă va fi băiat sau fată, să cumpărăm pătuț din lemn sau din material, va dormi copilul în pătuț sau nu? Toate aceste întrebări ni se învârteau în minte și nu știam ce să facem. Mama mea mi-a sugerat să aleg un pătuț din material, acesta fiind mai acceptabil ca și preț, ocupă spațiu mai puțin și oferă același confort ca și cel din lemn. Cred că avea dreptate, așa că am început să caut pe internet ceva care să-mi placă și să fie frumos, am găsit pătuțuri pentru copii de la ALLKIDS care mi-au atras atenția foarte mult. M-am gândit că o să-mi fie mai greu la început, în primele zile când ajung acasă, o să am nevoie de ceva foarte practic care să-mi permită o vedere cât mai bună, să nu fiu nevoită să mă tot ridic din pat pentru a-l verifica dacă este in regulă; să ii ofere bebelușului un somn liniștitor pătuțul trebuie să aibă o salteluță moale dar în același timp fermă,  am ales  pătuț pliant .
 M-a bucurat foarte mult și faptul că dispune de măsuță de înfășat, asta ușurându-mi mult munca si spațiul ( care de altfel este foarte limitat în cameră) , iar pentru că este demontabil și ușor de transportat îl pot lua cu mine și în concedii, la bunica sau pur și simplu îl pot monta în curtea casei. Pentru că are și copertină este foarte bun în curtea casei, aceasta îl ferește de razele Soarelui iar jucăriile care sunt frumos așezate pe copertină îl vor ditra pe copilaș.
Acesta este pătuțul ales de mine, vă las mai multe pozici să îi observați toate detaliile și avantajele.

Pentru a mă bucura de transport gratuit, am ales să cumpăr și un carusel pentru copil, astfel am depășit suma de 500 ron( comandă mai mare de 500 ron= transport gratuit)
 M-a atras foarte mult acest minunat carusel, la un preț convenabil, cu siguranță îl va atrage și pe pitic jucăriile vesele din pluș, luna și steluța, care pe muzica liniștitoare se vor roti oferindu-i o stare de liniște și pace; îl vor distra în timpul zilei și noaptea îl vor conduce pe tărâmul viselor.
După două zile, am primit coletul acasă prin curierat rapid, mi-am verificat coletul în prezența curierului așa cum mi-a spus doamna cu care am vorbit la efectuarea comenzii, pătuțul era în regulă, am plătit curierului suma înscrisă pe factură și am început montarea pătuțului în cameră.
Am reușit foarte repede montarea mulțumită instrucțiunilor care erau alături de pătuț.
Acum, nu ne rămîne decât să așteptăm venirea pe lume a copilașului mult dorit.
Voi, dragi mămici cum ați ales pătuțul pentru bebelușul vostru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares