Inchiderea centralizata m-a salvat

Stim cu toti ca hoti de masini si nu numai, au un talent ascuns in a reusi sa fure fara sa fie prinsi. Dehhhh… asa am patit si eu, eram ,, calcata,, de un hot foarte bine instruit ­čÖü , cum facea, cum nu facea, el intotdeauna reusea sa-mi fure cateva ceva de la masina.Nu strica nimic, umbla foarte grijuliu, dar paguba tot imi facea la fiecare 2-3 saptamani, ba fura casetofonul, ba fura oglinda, sau ce mai putea el lua fara prea mult efort, masina fiind in fata blocului, o zona foarte populata si luminata, dar na…hotul fura si cu tine langa el.
Intr-o zi m-am saturat, dupa mai bine de 5 luni, si am mers la un prieten sa ma ajute, sa fac ceva in aceasta privinta.El m-a sfatuit sa pun la masina inchidere centralizata si cu asta scap de orice grija. Bun, dar cum,unde, cat costa? Mi-a sugerat sa ma informez si apoi sa comand http://inchiderecentralizata.ro/inchidere-auto-cu-telecomanda.html , atunci mi-am luat treaba in serios si am gasit foarte multe informatii utile.
 Telecomanda pentru inchidere
 Functii:
 1. Armare
2. Dezarmare
3. Deschidere porbagaj ( unde este posibil)
 4. Cautare in parcare mod luminos
5. Armare automata
6. Indicator led
7. Ridicare automata a geamurilor ( unde este posibil)
 Pachetul contine: 1. 2 telecomenz cu lamela
 2. Modul adaptare la inchidere centralizata
3. Cablaj
– Produs livrat de MotorVIP.
Garantie si siguranta.
– Produs de calitate.
– Orice produs MotorVIP este asigurat pana la primirea de catre clientul nostru.

– In limita stocului disponibil. 
http://inchiderecentralizata.ro/inchidere-auto-cu-telecomanda.html

                                           Inchidere centralizata de la inchiderecentralizata.ro

Am comandat acest sistem si apoi ma distram cu el, cand ma trezeam noaptea ieseam pe balcon si deschideam/inchideam masina, porneam alarma, etc, ….asa am scapat de hotul nedorit si am fost salvata de pagube.Pe langa toate acestea imi era mai usor acum cand aveam inchidere centralizata, cand mergeam la cumparaturi deschideam portbagajul din telecomanda de la cativa metri, sau daca uitam sa inchid masina si-mi aminteam pe drum o inchideam de la cativa metri.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares