Cum sa faci cont PayPal pas cu pas

 Prima data cand am auzit de cont PayPal nu am avut incredere in el, asa ca am spus pas, dupa cateva luni aveam nevoie sa primesc niste bani păe care ii castigasem scriind articole , asa ca nu am avut ce face si am facut cont. Pentru ca nu a avut cine sa ma ajute a trebuit sa caut pe inetrnet fiecare pas in parte, dificil, cu greutate am reusit, dar m-am gandit sa scriu un articol cu fiecare pas in creearea unui cont PayPal:
1. Intrati pe acest link www.paypal.com pentru a deschide pagina de PayPal. Apasati butonul de Sign Up.
2.  Prima data o sa fi redirectionat spre o pagina care o sa te intrebe ce tip de cont doresti: Personal sau Business. Recomand contul Personal care are taxe infime.
3. Completati datele dumnevoastra personale.
Numele si prenumele trebuie sa coincida cu cele de pe cardul care il veti folosi la tranzactii.
4.  La sfarsitul formularului o sa te intrebe daca doresti sa-ti conectezi card-ul cu site-ul (pentru a efectua plati sau a retrage banii).
Eu recomand sa conectezi cardul odata cu inscrierea. O sa va explic cum sa va conectati rapid cardul (multi chiar nu stiu) iar un exemplu puteti vedea si in poza de mai jos.
a. Lasa bifata casuta
b. Numarul cardului il gasesti afisat pe card. In functie de primele numere, sistemul realizeaza ce tip de card ai. (Al meu e Visa dupa cum vedeti si in imagine). Numarul cardului este format din insiruiri de cate 4 cifre. Folositi spatii intre ele.
c. Data exprirarii se afla de obicei in dreapta jos, sub numarul cardului. Introdu luna si anul.
d. CSC sau Card Security Code, este codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.

5.  Dai “Agree and Create Account” si o sa primesti pe mail un link de confirmare a contului Paypal.
6.  ATENTIE! PayPal va va taxa cu 1,5 euro pentru a va putea verifica. Dupa procesul de verificare a cartii de credit, banii vi se vor returna!
7.  Verificarea se face in felul urmator. Va trebui sa introduci un cod pe care Paypal il trimite contului tau din banca. Cum intrii in posesia codului? Daca ai online banking este simplu, pentru ca te uiti online pe extrasul contului tau (cauti plata facuta catre Paypal de 1.50 euro). Daca nu ai online banking, suni la banca si ceri la ghiseu un extras de cont.  Codul este format din PP si urmat de 4 cifre care reprezinta codul de verificare.
8. Mergeti in contul de PayPal si in partea dreapta aveti sa confirmati cardul de debit,bagati codul de la banca.

Asta e tot.Felicitari si spor la tranzactii.

3 thoughts on “Cum sa faci cont PayPal pas cu pas

  1. Buna.eu am paypal de multi ani.intre timp cardul conectat la paypal a expirat.am completat cu datele noului card in contul paypal si am salvat.ai idee daca trebuie sa mai confirm?

  2. The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

    mie asta mi spune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares