Economie la birou

Imi incep articolul prin a va intreba pe voi cititorii mei dragi, ce inseamna pentru voi ,, economia,, ? Acum sa nu intelegeti ca va intreb daca faceti economii si pentru ce? :)) Pur si simplu ma gandeam daca mai sunt persoane care tin la economiile lor si vor sa scoata profit din orice se poate obtine.
Intrebarea asta mi-a pus-o o prietena care de meserie este economista, nu stiu daca asta are vreo legatura cu economia despre care va spun eu, dar cert e ca m-a pus intr-o dilema.
Eu de fel sunt forte economa la orice si la toate, voi nu? Sa va povestesc intamplarea cu prietena mea si cazul ei, rezolvat cu succes, de mine, nu ca vreau sa ma laud dar chiar am ajutat-o.
Intotdeauna ne dorim economie, indiferent cum si unde, asta ne dorim. Cel mai interesat in a face economie cred ca ar fi orice persoana, atat fizica cat si juridica, atunci cand vine vorba de costurile de la birou. Aici intodeauna costurile cresc foarte mult si totodata parca ar fi mai bine daca ar creste numai profitul.O prietena are un birou micut care se ocupa cu acte, xerox,imprimare,poze,etc,etc, si era foare suparata de faptul ca vechea imprimanta a lasa-o balta, si ca e in criza de timp si multe comenzi,nu stie ce sa mai faca. Asa ca i-am sugerat sa faca rapid o comanda pe Cartuseria unde are numai oferte foarte avantajoase, i-am recomandat si modelul potrivit pentru afacerea ei.Cred ca este foarte important ca atunci cand vrem sa cumparam ceva sa ne gandim la toate avantajele si dezavantajele acelui bun cumparat, nu neaparat sa gandim pe moment, trebuie sa gandim pe termen lung , ca atunci vor reveni avantajele propriu-zise. Sa iasa in castig, m-am gandit la o  imprimanta ieftina, dar cu foarte multe functii care sa o poata ajuta atat la lucru cat si la economie, astfel am ajuns sa alegem Imprimanta Canon Selphy CP 910 Wireless xare este foarte compacta, impreuna cu un kit de hartie foto si cerneala, suporta formate de la 17,3 – 22,3 mm pana la 100- 150 mm, bucurandu-se de o viteza de listare de 47 secunde la formatul 100×150 mm, iar pentru ca se poate imprima direct de pe aparatul foto, orice fel de card de memorie, de pe telefon sau de la un calculator , o va ajuta foarte mult la lucrarile din biroul ei.
Nu-i asa ca am facut o alegere buna? Voi cum va alegeti aparatura pentru a economisi ceva la voi in birou? pentru ea tot ce inseamna sa faca economie inseamna profit, pentru voi nu?
Uneori cred ca ar trebui sa gandim precum robotii, altfel i ziua de azi iesim numai in pierdere, daca nu sti sa te organizezi ai foarte mult de pierdut.
Sa aveti profit din orice si sa stiti a face economie.

Rezoluţia de listare 300 x 300 dpi
Format suportat 100 x 150 mm
86 x 54 mm
50 x 50 mm
22,3 x 17,3 mm
Viteza de listare 47 sec / coala 100 x 150 mm
Alimentator hartie Alimentare automata din caseta de hartie
Moduri de imprimare Imprimare usoara
Imprimarea tuturor imaginilor
Imprimare imagini DPOF
Imprimare fotografii de identitate
Setari imprimare Data, Corectare efect ochi rosii, Finisare imprimat (Lucios, Semilucios (Model 1/ Model 2)), Cu margini, Fara margini, Aspect (1 pe pagină, 2 pe pagina, 4 pe pagina, 8 pe pagina), Piele fina, Culorile mele (Dezactivat, Vii, Neutre, Film pozitiv, Sepia, Alb-negru), Optimizare imagine, Reglare manuala a luminozitatii, Economisire energie, Exif Print
Metoda imprimare Direct de pe o camera foto (USB, LAN, Wireless)
Direct de pe un card de memorie (SD, SDHC, SDXC, miniSD, miniSDHC, microSD, micro SDHC, micro SDXC)
Direct de pe telefon mobil cu camera
Imprimare de la un calculator
Dimensiuni imprimanta 178 x 127 x 60,5 mm


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares