Dor de fiul meu

,, Cand am plecat in strainatate, am plecat cu inima stransa gandindu-ma la sotia si copilul meu,mi se rupea sufletul sa stiu ca voi fi departe de ei, si nu voi sti cand am sa ma intorc sa fiu din nou alaturi de ei. ,, cuvintele spuse de sotul meu cu lacrimi in ochi si sfasiat de desparirea noastra temporara.
Cred ca deja stim cu totii ca a trai in Romania este echivalent cu a fi muritor de foame, asta in cel mai fericit caz, de aceea multi romani au plecat in strainatate pentru a putea sa le ofere familiilor un trai decent. Dar plecarea lor inseamna foarte multa durere, dor si neputinta, asta o tot vedeam la prieteni si rude, nu am simtit pe propria piele , pana acum 2 luni cand sotul impins de nevoi si datorii a plecat la munca in strainatate, am plans multe zile numai gandindu-ma ca vom fi departe unul de celalalt.
Norocul nostru e ca dispunem de cele mai sofisticate modalitati de comunicare, important sa dispunem de bani. Pentru ca din Romania este mai avantajos sa suni in strainatate, iar eu am cartela  Cosmote dispun de sute de minute saptamanal cu care pot vorbi fara sa-mi fac griji pentru costuri suplimentare. Sotul imi reincarca saptamanal cartela online de pe site-ul Re-incarcare.ro , astfel activez minutele in fiecare saptamana, iar copilul meu poate vorbi cu tatal lui fara sa-i duca foarte mult lipsa .
Daca  nu ar fi fost aceste avantaje, nu stiu,sincer, cum am fi suportat aceasta distanta, poate pentru mine ar fi fost mai usor fiind alaturi de fiul meu, dar pentru sot ar fi fost terbil sa nu-si poata auzi macar baiatul , sa-i mai aline dorul de el.

In plus, multumita acestor reincarcari online dispun si de multe avantaje, atat eu cat si sotul. Eu ma bucur de bonusurile oferite la reincarcare,nu mai trebuie sa ma deplasez pentru reincarcarea telefonului, sa stau la rand in magazin sau daca nu am bani sa astept ziuaa cand am iar sotul meu se bucura de comoditatea reincarcarii din fata calculatorului: plateste cu cardul, nu mai este nevoie de drumuri inutile, practic, comod si disponibil 24h din 24h.
Va recomand cu mare drag, si cu toata increderea sa utilizati site-ul Re-incarcare.ro, aici va bucurati de multe beneficii si preturi accesibile, acest site va face viata mai usoara atat celor ramasi acasa cat si celor plecati in strainatate la munca, pentru a oferi tuturor un gram de bucurie.
Spor la reincarcat si la vorbit cu cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares