Re-incărcare.ro salvarea noastră

În urmă cu 2 luni…
– Mami, mami….
– Da, ce este puiule? întreb eu somnoroasă întinzând mâna spre veioza de pe noptieră, aprind veioza și mă uit la ceas, abia 3:45 dimineața.
– Mami, mami,….. tati nu e nani, arătînd către locul unde tăticul lui dormea.
– Nu e tati, e plecat pa să aducă bomboane la băiat, zic eu tristă și cu o voce sfâșiată.
-Da mami? Bomboane, tati pa?
– Da, acum să facem nani și mâine vine tati.
Ne punem sa dormim. Sting veioza și rămân trează gândindu-mă la soțul meu: cu o zi în urmă plecase în Italia să muncească,pe noi ( eu și băiețelul de 2 ani) lăsându-ne aici în România.
Copilul se trezise fiind învățat să doarmă cu tăticul lui, acum cand a deschis ochii să ceară laptele a văzut ca tati nu este pe locul lui.Am adormit plângând uitându-mă la copilul meu, care de acum va crește fără tatăl lui alături, cine știe când va reveni alături de noi, nevoile și greutățile l-au determinat să plece la muncă în străinătate.
…….
-Mami, mamiiiiiii…….tati ,tati bomboane.
Mă trezesc și îmi dau seama că băiețelul nu uitase ce am vorbit peste noapte, s-a trezit cu gândul că tati a venit cu bomboanele.
– Da mami, acum vine tati, hai să ne spălăm și să păpăm întâi da?
– Daaa.
Cu inima făcută bucăți și lacrimi în ochi,ies din cameră și merg la baie sa pregătesc băița. Cum să-i explic eu unui copil de 2 ani că tatăl lui este plecat și cine știe când îl va mai putea vedea? 🙁 Cum? Când în fiecare zi a fost alături de el, când seara înainte de culcare tati trebuia sa se joace cu el? Cum când el era numai în preajma lui tati?
Toate acestea mă fac să plâng și acum, și blestem România noastră care nu ne oferă decât suferință și sărăcie, care mi-a ,, gonit,, soțul de acasă, mi-a lăsat copilul fără tată.

În prezent…
Au trecut 2 luni de când soțul este plecat, am vorbit la telefon foarte rar și atunci câteva minuțele prin care să aflăm unul despre celălalt cum suntem,ce am mai facut și să vorbească copilul cu tatăl lui.
Dar de acum situația se va schimba pentru noi, deoarece a descoperit Re-încărcare.ro un site online unde poate să îmi reîncarce cartela de telefon Cosmote chiar din fața calculatorului, comod și fără bătăi de cap, cu numai un click,  reîncarcă creditul și putem vorbi ore în șir.
Așa ne este mult mai simplu și comod, eu oricum nu am bani aici în țară să reîncarc cartela, el poate face asta cu ajutorul cardului, nu mai este nevoit să-mi trimită bani pentru reăncărcarea telefonului.
Băiețelul meu poate vorbi acum cu tatăl lui ca și cum ar fi alături de el,să-i spună tot ce a învățat el peste zi.

– Mamiiiii… tati, tati bim ai. ( Mamiiii…hai sa vorbim cu tati )
– Da mami, vorbim acum…și îl sun pe soț la ora 22:00 ca băiețelul să îi spună  noapte bună.
– Tati,besc mut și ai asă a mini, dol tini tati,adu bomboane,tinu, mani. (Traducerea: Tati,te iubesc mult Și hai acasă la mine,mi-e dor de tine, adu-mi bomboane, tiru și bani.)
Încerc să-mi ascund suferința în fața copilului dar lacrimile încep să se prelingă pe obraji fără să-mi dau seama, băiețelul se uită la mine și spune mai departe în telefon : Tati, mami pingee ( Tati,mami plange) . Mă ridic și ies din cameră, copilul vorbește pe limba lui cu tatăl său fără să-și dea seama de durerea din inima mea.

http://www.re-incarcare.ro/

Mă bucur că de acum vom fi în permanentă legătură cu tăticul lui, asta îl va ajuta pe copil să treacă mai ușor peste faptul că tatăl lui este departe de el, contează foarte mult să păstrăm legătura iar acum Re-încărcare.ro ne facilitează comunicarea.
Probabil, acum dupa ce ați citit rândurile mele, unii dintre voi vă dați seama de suferința tuturor celor ale căror rude sunt departe, sau poate sunteți și voi în aceeași situație cu mine .
Fiți în contact cu persoanele dragi vouă, indiferent unde ați fi, RE-ÎNCĂRCARE.RO este alături de voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares