Mult râvnita mașină electrică

Îmi aduc aminte, de parcă a fost ieri, prima mea plimbare cu mașina: eram copil,aveam 7 ani iar unchiul meu venise în vizită, până atunci nu văzusem nici o mașină de aproape,decât pe cele care treceau rar prin fața casei ( pe ulițele satului de acum 25 ani , rar trecea câte o mașină). M-am urcat timidă pe bancheta din spate,aveam emoții de simțeam că inima îmi va sparge pieptul, am auzit o sunet de cheie răsucită și apoi un tors ca de pisică, mașina se pusese în mișcare iar eu priveam pe fereastră plină de bucurie. După 10 minute de plimbat pe ulițele satului, am coborât din mașină extrem de încântată….
Asta a fost demult, pe vremea mea…Acum, mașinile sunt la fiecare poartă de pe ulițele satului și nu mai sunt o noutate. In schimb mașinuțele electrice pentru copii sunt o noutate pe ulițele satului, toți copii își doresc cu ardoare una, dar nu toți părinții își permit să le ofere. Și băiețelul meu a rămas fără cuvinte când a văzut pe stradă un copil plimbându-se cu o astfel de mașinuță, atunci mi-am adus aminte de bucuria mea din copilărie, așa că m-am hotărât să-i cumpăr și lui o astfel de mașinuță. Pușculița mea cu economii ar cam trebui spartă pentru a îi oferi micuțului o bucurie, o să caut ceva mai ieftin dar de calitate. Am găsit la  MAGAZINUL DE MAȘINUȚE două modele foarte frumoase, iar acum nu știm pe care să o cumpărăm,dezbaterile continuu până săptămâna viitoare când trebuie să dăm comanda, așadar, poate ne ajutați cu un sfat, o idee, o părere, să facem cea mai bună alegere.
Prima mașinuță este demențial de frumoasă, un super BMW roșu, care dispune de:
–  scaun mare cu centuri de siguranță, 
– faruri care imită farurile cu xenon, acestea se aprind în mers,
– volan cu 10 melodii, 
– radiocomandă față,spate,dreapta,stânga,
– mufă pentru Mp3,
– telecomandă pentru părinți pentru a îi ajuta în supravegherea piticilor,
– durata de funcționare a bateriei pline este până la 1,5 ore,
– sunetul de pornire reala, aceea de ardere a motorului, 
– pedală pentru frânare și accelerare, 
– mers înainte și înapoi, pentru aceste manevre dispune și de oglindă retrovizoare,
– bateria se încarcă la curent intre 12-18 ore, avand un acumulator de 6V, 7AH.
Imaginile vorbesc 🙂

http://www.magazinuldemasinute.ro/masinute,electrice/masinuta%20electrica,pentru,copii,rastar,masina,electrica,pentru,copii,importator,masinute,electrice,copii,constanta,masinute,electrice,constanta

Vouă care vă place? Ce culoare? Alb sau Roșu? Mie îmi place la nebunie cea roșie, parcă îmi răsună în cap melodia lui Mihai Constantinescu ,,Vitezomanul Gica,,
 Vitezomanul Gică
Și-a luat mașină mică
 Roșie ca focul
Să-i surâdă norocul.
Așa îl văd și eu pe vitezomanul meu mic într-o asemenea mașinuță formidabilă, pe mine aceasta m-a cucerit de la prima privire dar cum și tăticul are o preferință, bineînțeles, altă marcă  dar cu aceleași caracteristici tehnice ca și cea aleasă de mine, diferă culoarea și marca mașinuței electrice nu ne putem decide.

Voi ce spuneti? Care ar fi mai potrivita?
Eu inca optez pentru cea rosie, cea alba cred ca este un pic mai pretentioasa, mai ales la praful de la tara,nu-i asa?
Va stept cu sugestii dragii mei, si va doresc spor la cumparaturi.

7 thoughts on “Mult râvnita mașină electrică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares