Mega concurs la VITTEL

Concurs mare pe Vittel.ro acum am aflat si eu despre el. Cu siguranta voi participa la acest concurs cu premii fabuloase, si cand spun fabuloase, inseamna ca asa si sunt. Imediat va dau si detaliile necesare, sa participati si voi. Vreti sa aflati cum castigati ? Simpluuuuuuu:
 In perioada 5 Iunie- 31 August trebuie sa cumparati sticle  cu apa Vittel Disney de 0,33 l care trebuie sa aiba stickerul promotional pe ele, acest sticker va ofera un cod pe care trebuie sa-l inscrieti pe site si sa participati la concurs. pana aici foarte simplu,nu-i asa? Dar sa mergem mai departe pentru ca nu se opresc aici cerintele concursului.
Ca sa ajungi la prima comoara trebuie sa inscrii 3 coduri de pe stikerele promotionale, asa te bucuri de un wallpaper cu personajele Disney, dar daca vrei sa castigi si a doua comoara care este mult mai frumoasa, e musai sa inscrii 5 coduri promotionale , vreti sa stiti care este comoara? Hai sa va spun : o serie de sabloane de colorat care bineinteles sunt cu indragitele personaje Disney.
Iar pentru cea de-a treia comoara trebuie sa inscrieti 7 coduri promotionale iar aceasta este compusa din: forme de coroniță și de urechi de șoricel pentru cei mici pe care le poți printa și apoi asambla pentru ei.
Cu aceste coduri inscrise va puteti bucura de aceste premii minunate, garantat, fara trageri la sorti sau alte conditii, frumos nu-i asa?Mai ales ca toate sunt special pentru copii vostri minunati si talentati.

Iar la finalul concursului,adica pe 31 august, afli daca esti printtre marii castigatori a unuia din premiile:o excursie la Disneyland Paris pentru toată familia sau apă Vittel pentru tot restul anului.
Pana aici ce spuneti? hmmmm foarte interesant nu? Si simplu. Hai sa mergem mai departe 😉
 Sa va prezint si harta premiilor ? Poate asa o sa priviti cu alti ochi concursul, pe mine de obicei ma atrag reclamele vizuale,mai mult decat cele scrise 🙂 Astfel pot sa-mi fac o idee despre ce inseamna concursul si la ce sa ma astept, dar in acelasi timp si lșa ceea ce trebuie sa fac pentru a fi eligibil la castigarea unui premiu.De aceea v-am postat aceasta imagine si voua 😉

 Ce spuneti,nu-i asa ca nu este mare lucru de facut? Vreti o vacanta nemaipomenita in care sa va distracti cu familia, sa ramaneti cu amintiri frumoase pentru o viata intreaga sau ati prefera sa castigati  apa pentru restul anului ? Cred ca amandoua ne-aar face cu ochiul tuturor,pentru ca ambele sunt intr-o masura la fel de amenitoare. Va spun sincer si fara pic de modestie, ca nu prea sunt modesta de fel 🙂 eu as opta pentru vacanta, pentru ca nu am avut ocazia sa calatoresc in tari straine,dar mai ales intr-un asemenea minunat loc….dar ma multumesc si cu apa pentru restul anului 🙂 pentru ca m-ar scuti de drumul la supermarket si de cheltuit banuti.
Voi ce ati vrea sa castigati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares