Casa mea se bucura de cele mai bune materiale

Acum un an mi-am cumparat o casa, o casa mai veche la tara, bineinteles, locuibila dar avea nevoie de imbunatatiri pentru a deveni confortabila.
Prima imbunatatire: a trebuit sa imi fac baie. Asadar, am trecut la facutul listei de cumparaturi pentru a nu uita ceva, dupa ce am terminat ne-am dat seama ca vor fi costuri cam ridicate si o sa trebuiasca sa gasim un magazin cu preturi foarte avantajoase dar materialele sa fie de calitate.
Cum nu avea nici macar apa trasa in curte, a trebuit sa fac toate astea mai intai, apoi am inceput sa iau cele necesare pentru baie, mai aveam cumparate dar imi lipseau altele. Instalatiile sanitare si termice impreuna cu gresia mi le-am comandat dupa site-ul Arabesque.ro , m-a incantat faptul ca aici se ofera consiliere tehnica, comanda se da foarte simplu si fara batai de cap (iti faci  cont, care dureaza cateva minute, apoi adaugi produsele in cos si la final iti alegi metoda de plata), iar transportul este la un cost foarte mic,chiar a doua zi pentru ca materialele cerute de mine au fost in depozit, alt lucru care m-a bucurat a fost ca mi-au adus materialele la locul unde aveam nevoie de ele,pe santierul casei mele .

De ce sa mai pierd vremea prin diferite depozite,sa alerg de colo colo cand le pot avea simplu si comod din fata calculatorului,nu-i asa?
Materiale de buna calitate si preturi foarte avantajoase oferite de cel mai mare furnizor de materiale de constructii  ARABESQUE chiar si in 48 ore indiferent de localitatea in care va aflati.
Sa va spun cele mai bune avantaje de la Arabesque:
– un portofoliu complet de produse de calitate
– preturi foarte avantajoase atat la engross cat si retail
– ofera consiliere tehnica,ajutandu-va foarte mult
– comanda online este foarte simpla
– costurile la transport sunt foarte mici,
– produsele comandate va pot fi livrate im momentul cand aveti nevoie de ele la lucrare
– indiferent unde locuiti transportul ajunge pana la zona se desfasoara lucrarea
– modalitati de plata diverse

Baia noastra a fost gata intr-o luna si totul arata minunat,multumim pentru sprijinul oferit Arabesque. Iar acum ne pregatim sa facem lista cu cele necesare pentru living, clar, apelam la fiema noastra de incredere Arabesque.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares