Lectii de dans pentru nunta

In aceasta toamna , la sfarsitul lui octombrie mai exact, avem nunta, pana aici toate bune si frumoase.
Dar ce ne facem cand cei doi miri ( eu si sotul) suntem cam stangaci in ale dansului? Incercaram noi in zadar sa luam ceva lectii de dans de la nasii nostri, nu reuseam decat sa ne calcam pe picioare. Atunci am zis ca eu ca si mireasa,nu se va remarca foarte bine daca stiu sau nu sa dansez, rochita de printesa imi va acoperi foarte bine picioarele :))) , dar sotul ce sa faca?
La cateva zile dupa incercarea noastra esuata, nasii nostri ne-au facut cadou un curs de dans pentru nunta , si cu siguranta indrumati de niste profesionisti o sa reusim sa ne descurcam la nunta noastra.
Am mers la primul curs si am plecat foarte multuimiti, iar a doua zi aveam valsul miresii unde trebuia sa ne dam toata silinta sa reusim, astfel nunta noastra va fi salvata.
Am avut ceva emaotii la vlasul miresii, dar alaturi de antrenorii atestati, am reusit impreuna sa punem la punct coregarfia dansului, iar noi am fost multumiti de rezultatele noastre.
O echipa cu peste 15 ani de experienta in dans, ne-a adus imediat in aceeasi stare de dans cu a lor, nu ne asteptam sa puna atata pasiune in dans.
Multumim SoftStep pentru amabilitatea, rabdarea si persevernta dovedite in cazul nostru: doi miri parca cu 2 picioare stangi.Acum am plecat de aici ca doi mici profesionisti in ale dansului.

Voi cum ati invatat sa dansati ? dar mai ales pentru evenimentul important din viata voastra? Cred ca toti stim a da acolo din picioare fara nici o noima dar ca sa nu ne facem de ras avem nevoie de ajutor cu siguranta, pe cele mai simple le-am invatat si noi prin casa de pe filmari, dar cand a venit vorba de evenimentul cel mai important din viata noastra am zis ca mai bine nu ne facem de ras si profitam de cursurile oferite de nasii nostri. Ati fost vreodata la un astfel de curs? As fi curioasa sa aflu si impresiile voastre, nu neaăparat la acesta scoala unde am fost noi, ci oriunde unde se invata asa ceva, poate voi v-ati intalnit cu altfel de personal sau poate mai buni, asta as vrea sa aflu, cum s-au purtat cu voi,pentru ca am auzit si de la alte persoane ca mai sunt astfel de scoli dar sunt repeziti sau daca nu prind cate de cat de la inceput ii tot amana si la final nu prea pleaca cu ceva invatat.
Aici noi am avut parte de tot sprijinul atat moral cat si practic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares