Sanatatea pe primul loc

In general, noi oamenii mergem la doctor cand nu mai putem suporta durerile, pana atunci ne tratam dupa ureche, un lucru foarte nesanatos si care nu ar trebui facut niciodata, daca vrem sa ne pastram sanatatea cat mai mult timp. Dar degeaba ne spunem asta atunci cand este prea tarziu, iar apoi uitam dupa ce ne refacem sanatatea, dar ar trebui si sa stim ca nu in toate cazurile se termina cu happy end,nu?
Cred ca sanatatea ar trebui sa fie intotdeauna pe primul loc, iar pentru mine acest lucru este foarte important, de aceea intotdeauna am grija atat de sanatate mea cat si de a familiei mele. Intotdeauna mama este cea cu grija pentru toate, asa cum zicea cineva odata: ,, Mama este de la ceas desteptator pana la asistenta,, se ocupa cu tot ce este nevoie, dar uneori pe langa faptul ca este mama este si ea tot un om,un suflet care are nevoie de ajutor.
De cand am baietelul sunt mai grijulie,mai atent si de aceea m-am hotarat ca pe langa faptul de a merge la medicul de familie , o data la 6 luni sa-i fac baietelului seturi de analize complete la Clinica pentru copii de la  Centrul Medical Matei Basarab, aici pot gasi un personal calificat, amabil si dotat cu echipamente performante. Iar daca tot am sunat pentru programarea baietelului m-am gandit sa-mi fac si eu o programare pentru o ecografie 4D pentru a vedea evolutia bebelusului care creste in burtica mea.
Voi stiti ca acest Centru Medical a fost dechis chiar si pe 14 August de Sf Marie, pentru a avea grija de pacientii care vin pentru a se ingriji de sanatatea lor?
Centru Medical Matei Basarab este situat in zona Piata Unirii, pe Strada Matei Basarab nr 45, sector 3, Bucuresti iar aici va puteti bucura de multe avantaje si totodata tot ce va poate ajuta sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra.
aici v-eti gasi un personal foarte eficient, amabil si competent, sigur o sa fiti incantati si nu o sa aveti acea senzatie de disconfort ca atunci cand mergeti in spitalele de stat,unde nici medicii si nici oamenii mai de jos nu stiu sa se comporte cum trebuie, doresc numai atentii din partea pacientilor.
Aici totul este intr-o alta lumina si perspectiva de viata: sanatatea are prioritate.
Aveti grija de sanatatea voastra dar si de a celor dragi voua: SANATATEA ESTE CEA MAI IMPORTANTA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares