Hainele casual la preturi pentru toata lumea

Pentru ca se apropie toamna cu pasi repezi, incep sa caut articole vestimentare pentru acest sezon.
Voi mai asteptati sau si voi ati inceput cautarile? Daca inca nu v-ati gandit sa o faceti, vreau sa va arat ce am gasit eu pe SHEINSIDE pentru acest sezon, hainute frumoase, la preturi foarte bune si de calitate superioara celor din magazinele noastre. Am nevoie de tinute casual pentru a merge la muncaa, dar nu vreau sa fiu chiar anost imbracata,asa ca am ales sa-mi creez tinutele perfecte cu lucruri placute si la moda. Mai jos va prezint alegerile mele 😉
Pentru ca imi place cum arata, este din bumbac ,casual  si cu o reducere de 33% m-am gandit ca aceasta bluza este  potrivita,nici sa mor de cald dar nici sa-mi fie racoare .Poate fi purtata atat la o pereche de blugi cat si la o pereche de pantaloni casual, iar culoarea neagra merge in combinatie cu oricare alta .

http://www.sheinside.com/Black-Long-Sleeve-Open-Low-Twist-Back-T-shirt-p-174525-cat-1738.html?aff_id=1238

http://www.sheinside.com/Black-Long-Sleeve-Open-Low-Twist-Back-T-shirt-p-174525-cat-1738.html?aff_id=1238

Perechea perfecta de pantaloni din denim care merge in combinatie cu bluza de mai sus sunt de culoare alb, sa creez un contrast,nu-mi place sa fiu imbracata foarte sobru din cap pana in picioare. Materialul din care sunt facuti este denim, cu talie inalata cum se si poarta acum si merg in combinatie cu orice,atat tricouri,bluze cat si sacouri.

Sau o pereche de jeansi lungi ar merge perfect cu acest model de bluza, sunt potriviti pentru a merge la birou sau pur si simplu la o inatlnire,la plimbare sau la cumparaturi.

Iar pentru ca m-a cucerit cu adevarat acest model de pantaloni cu imprimeu floral nu am putut rezista sa nu-i adaug pe lista cu produse favorite, ma gandesc ca sunt la moda si atrag privirile, combinati cu o bluzita alba sau de orice alta culoare, dar simpla fara niciun fel de imprimeu arata dementiali.

Se pare ca astazi am avut magnet numai spre pantaloni, probabil pentru ca ii prefer in fata a la orice articol vestimentar, va invit sa va alegeti tinutele .
Spor la cumparaturi!!!

                   
                  
    Step into your Sheinside „DAY”

Save 20% off labor day Savings with $50 Purchase

    Code: labor20 Ends:Sep/8

Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!!
               

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares