Minunea produsa de tratamentul cu Maca Pulbere Organica/BIO Raw Naturya

După cum știți deja, sunt mămica unui băiețel minunat și mă simt norocoasă că a apărut în viața mea. Dar, nu totul a fost frumos de la început, astăzi o să vă povestesc cum am reușit să am acest băiețel minunat și câte am întâmplări nefericite au apărut în calea îndeplinirii acestui vis: de a deveni mamă.
După 2 ani de la căsătorie am rămas însărcinată, așteptam un copil, eram nespus de fericiți dar din păcate fericirea noastră nu a durat foarte mult, la 12 săptămâni sarcina s-a oprit din evoluție. Am rămas cu o durere teribilă în suflet și cu dorința de a avea un copil, dar după acest episod nu am mai reușit să rămân însărcinată nicicum, poate era o pedeapsă, dar pentru ce? tot timpul mă intrebam de ce am fost așa aspru pedepsită. Au trecut încet, încet 8 ani iar singurătatea mea era tot mai acerbă iar căsnicia în pericol, nu mai mă interesa nimic.

Într-una din zile o bună prietenă mi-a sugerat să încerc un tratament cu Maca Pulbere Organica/BIO Raw Naturya , aceasta este un tratament naturist și foarte sănătos, având o sumedenie de beneficii care cu siguranță mă vor ajuta și pe mine.
Maca pulbere Organică de la Naturya ajută :
– organismul să se adapteze la condițiile de stres, 
– contribuie la creșterea fertilității, 
– reduce disfuncțiile sexuale din perioada de postmenopauză la femei, 
– reduce colesterolul
– acționează ca un stabilizator hormonal și înlătură simptomele menopauzei
– conține cantități mari de fier și calciu
– calități antidepresive
– efecte antioboseală, o bună sursă de energie,
– conține aproximativ 10% proteine și 7 dintre aminoacizii esențiali care  ajută la construirea și repararea țesuturilor organismului.


Într-adevar o sumedenie de beneficii, dar mă gândeam dacă chiar vor fi și cu rezultate, cu o mică reținere am comandat și eu această pulbere minune, m-a încântat foarte mult faptul ca poate fi adăugată fără probleme la prepararea dulciurilor, dar și înt-un iaurt sau pur și simplu făcut la blender.


Și pentru ca de fel sunt curioasă, am citit mai multe informații despre această plantă, și am descoperit că se folosea încă din era precolumbiană chiar dacă ea se cultiva de peste 2000 de ani, fiind o plantă care crește la altitudini cuprinse între 4000-4500 m în condiții foarte grele, soare și vânt puternic, umiditate scăzută și cu fluctuații zilnice de temperatură care scad de la 20 grade Celsius la – 10 grade Celsius și invers. De la această plantă se folosește rădăcină, foarte benefică origanismului și nu foarte scumpă.


Am început să folosesc zilnic acest produs, adăugând câte 15 g de pulbere în iaurtul de dimineață, după 2 săptămâni parcă eram alt om, devenisem mult mai calmă, stresul și oboseala nu le mai simțeam și am început să-mi reiau activitățile abandonate cu mult timp în urmă. Pentru ca dispăruse acea senzație de iritare am început să mă apropii de soțul meu iar după câteva săptămâni parcă revenisem la viață amandoi.
Am continuat să-mi iau porția de Maca pulbere, eram mulțumită de rezultatele aduse și uitasem de toate problemele, iar dupa 8 luni de cînd am început să iau această minunăție o veste extraordinară a venit chiar de ziua soțului, eram însărcinată, nu-mi venea să cred, eram bucuroasă dar în același timp mă încerca o frică teribilă de a nu pierde iarăsi copilul. Doctorița mi-a recomandat să iau în continuare Maca pulbere ca și până acum, să am o dietă echilibrată și să nu fac efort, in rest eram în regulă.
Prima ecografie în care ni s-a arătat și sexul copilului a fost la 5 luni, eram foarte bucuroși mai ales că sarcina evolua foarte bine.

Fără momente de depresie, oboseala sau nervozitate am ajuns cu sarcina la final, cu mari emoții ne-am internat în spital pentru operația de cezariană, mulțumită Domnului am născut un băiețel sănătos de 3000 gr și care a luat nota 9 la naștere.

Minunea s-a împlinit mulțumită produselor naturiste de la Vegis pe care le-am folosit cu regularitate 8 luni înainte să rămân însărcinată dar și după naștere, de fapt, au devenit parte din viața mea și le folosesc și acum după 2 ani de la nașterea băiețelului.Aștia suntem noi astăzi: sănătoși , voioși, plini de viață și energie.Povestea mea de viață, poate tristă dar reală, mă bucur că acum pot să vă împărtășesc experiența mea, deși amintindu-mi și retrăind acele momente lacrimile nu mi s-au oprit de pe față, îmi doresc să nu aud și pe altcineva cu așa probleme, de aceea m-am hotărât să vă împărtășesc povestea mea și secretul meu.
Din fericire a avut un final fericit, am o familie frumoasă, unită și cu speranța venirii unui alt copil ( în viitor) pentru ca băiețelul să nu fie singur la părinți.

Vegis.ro ofera o gama variată de produse cu beneficii în toate domeniile:
– lucuma pulbere 100% naturală
– iarbă de grâu pulbere organică
– spirulina pulbere organică
–  acai pulbere organică
– orz verde pulbere organică
– cacao nibs Naturya= miez de boabe de cacao
– chia semințe naturale
– pulbere proteică de cânepă
– chlorella pulbere organică
– maca pulbere organică

P.S : pentru orice probleme ați avea folosiți cu toată încrederea produse naturiste de la Vegis, soluția tuturor problemelor vine din natură.

 


10 thoughts on “Minunea produsa de tratamentul cu Maca Pulbere Organica/BIO Raw Naturya

  1. Buna ziua,

    Banuiesc ca nu conteaza de la ce firma este Pulbere maca,important este sa fie produsul pulbere maca ,nu firma nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares