Romanul de dragoste Înger și Demon

Sunt o mare iubitoare a romanelor de dragoste, inca din liceu am capatat aceasta ,, patima,, . Gazda mea avea o biblioteca plina cu romane de dragoste, la inceput nu ne-au atras deloc ( eu, fata gazdei si inca o prietena) apoi dupa ce ne-am agatat noi intamplator de o carte, din plictiseala, am inceput sa devoram fiecarte roman din biblioteca. Uneori dupa ce ne terminam temele, luam cate o carte si o puneam intre manualele scolare si ne prefaceam ca invatam, iar noi citeam de zor romane, minte de liceeana. 
Dar aceasta pasiune nu s-a dus nici cand am intrat la facultate, cand vedeam un roman prin librarii faceam tot posibilul sa-l cumpar, desi erau cam piperate, ce e drept. La mine in oras, aveam anticariat, si puteam sa cumpar la preturi foarte mici cartile, adevarul e ca nu erau noi dar intr-o stare foarte buna.
Si asa am inceput sa-mi fac o minibiblioteca de romane acasa 🙂 cumparam la 2 saptamani o carte.
Am citit multe , dar astazi o sa va prezint ,, Înger și Demon,, o asemanare bizara intre aceasta carte si basmul Frumoasa si Bestia.

,, Relatia dintre Shelley Wynthrope si Nicholas Penryn este foarte asemanatoare cu cea a Frumoasei si Bestia. Bestia locuia intr-o casa izolata,inconjurata de ziduri inalte , ca si Nicholas.
Tatal Frumoasei ia adus un trandafir alb din gradina Bestiei;la fel a facut si tatal Shelley cand a fost sa-l viziteze pe Nicholas ajungand la un bizar aranjament: ca fata lui sa devina sotia acestui Nicholas. Bestia se caracteriza printr-o uratenie iesita din comuna dar Nicholas era slutit de o cicatreice ingrozitoare si era convins ca nici o femeie n-ar putea sa ajunga vreodata sa simta ceva pentru el in afara de repulsie.
Dar…dupa un an de la casatorie Frumoasa s-a indragostit sincer de Bestie, oare va fi capabila si Shelley sa se indragosteasca de Nicholas? ,,
Va las cu o curiozitate apriga nu-i asa? cautati cartea si cititi-o, este absolut minunata,nu v-eti regereta ca ati adaugat-o la voi in biblioteca.
Lectura placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares