Ce trebuie sa faci pentru un somn mai bun

Multi dintre noi ne confruntam cu diferite tulburari de somn cauzate de niste obiceiuri proaste de dinaintea somnului. Pentru o odihna buna si un somn linistit, va trebui sa te gandesti care sunt acele practici care te agita inainte de a merge la culcare. In randurile urmatoare veti afla cele mai comune obiceiuri proaste pe care multi dintre noi le facem inaintea somnului.

Iniante de a continua insa, trebuie sa fiti siguri ca problema voastra nu este cauzata de o saltea incomoda. O saltea veche, care a luat forma corpului vostru si nu mai revine la cea initiala, sau unu prea tare/prea moale, va poate cauza un disconfort care nu va disparea numai daca o sa o schimbati. Saltea Dormeo in Cluj gasesti la Selgros – acest brand este foarte bun si produce multe saltele ortopedice si anatomice, potrivite pentru o sustinere buna a intregului corp.

Dupa ce v-ati asigurat ca folositi o saltea buna, va trebui sa fiti siguri ca NU faceti urmatoarele lucruri:
– luati gustari inainte de culcare; Daca stomacul tau este ocupat cu digerarea cinei copioase pe care ai mancat-o inaintea somnului, odihna ta va fi tulburata de aceasta activitate a stomacului.
– te uiti la televizor inainte de culcare. Unii considera ca nu pot sa adoarma fara sa se uite la televizor inainte. Insa in momentul in care privesti stirile, o emisiune sau un film iti incarci creierul cu noi informatii care trebuie asimilate si astfel incepi activitati cerebrale intense care iti vor agita somnul.
– muncesti peste program, de acasa. Daca iti duci si acasa din munca de la birou, ai grija sa nu iti rezolvi sarcinile in dormitor. In caz contrar, dupa o vreme te vei simti stresat doar cand vei intra in aceasta camera.
– discutii pe subiecte importante, in pat. Subiectele de interes major trebuie discutate ziua, cand mintea voastra se poate ocupa de ele; Noaptea, aceste discutii va vor genera doar o activitate cerebrala intensa care nu va va lasa sa adormiti.

Acum ca stiti ce aveti de facut pentru un somn mai bun, este momentul sa va uram “Noapte buna”.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares