BidBond broker de asigurari

BidBond este un broker de asigurari care garanteaza in cadrul licitatiilor publice pentru succesul tau. Iar aceasta se adreseaza:


Se pot incheia 4 tipuri de asigurari prin intermediul BidBond:
  
1. Asigurarea de Garantie pentru participarea la licitatie (BID BOND) reprezinta o alternativa la Scrisoarea de Garantie Bancara sau la viramentul bancar in favoarea autoritatii contractante, pentru participarea la licitatii. Garanţia de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis o societate bancară ori de o societate de asigurări. Un astfel de BID BOND se incheie pe o perioada de 6 luni, putand fi prelungit.

2. Garantia de buna executie ( PERFORMANCE BOND ) este instrumentul de garantare solicitat companiilor care semneaza un contract de achizitie publica, aceasta garantie reprezinta un angajament ferm si irevocabil asumat de Asigurator in numele Asiguratului privind plata in favoarea Beneficiarului a unei despagubiri in limita sumei asigurate, asta in cazul in care Asiguratul nu isi respecta obligatiile asumate prin contract.

3.Asigurarea de buna executie pentru perioada de notificare a defectelor ( asigurarea de intretinere si mentenanta – MAINTENANCE BOND) vine in completarea asigurarii de buna executie, Performance Bond, si acopera perioada de intretinere post executie, daca aceasta perioada a fost prevazuta in contractul initial.

Scopul Garantiei de Buna Executie aferenta perioadei de notificare a defectelor (Maintenance Bond) este de a asigura Beneficiarul ca Asiguratul/Executantul va remedia orice defecte aparute dupa finalizarea contractului sau isi va indeplini toate obligatiile contractuale ce deriva din clauzele contractului ce fac referire la perioada de notificare a defectelor.

4. Garantia de restituire a avansului (Advance Payment Bonds) – garanteaza restituirea de catre debitor a sumelor pe care creditorul le-a platit sub forma de avans pentru prestarea serviciilor sau achizitionarea unor produse.Beneficiarul poate solicita despagubiri in baza politei de Asigurare in cazul in care Asiguratul nu a finalizat executia si nu a justificat utilizarea avansului, respectiv nu a returnat Beneficiarului contravaloarea avansului neutilizat conform prevederilor Contractului.
Aceasta forma de Asigurare poate fi utilizata in contractele cu Autoritatile publice, in contractele de finantare din fonduri europene precum si in contractele comerciale.

Garanția de restituire a avansului (Advance Payment Bonds) – este un tip de garantie specific pentru contractele cu Autoritatile publice, in contractele de finantare din fonduri europene precum si in contractele comerciale. Astfel, daca avansul acordat pentru un anumit proiect este cheltuit in mod necorespunzator, Asiguratorul trebuie sa plateasca creditorului acei bani. Perioada maxima pentru o ADVANCED PAYMENT BOND- GARANTIA DE RETUR AVANS este de 36 de luni. – See more at: http://www.caietul-cristinei.ro/2014/09/bidbond-garanteaza-pentru-tine.html#sthash.uPQUlFJA.dpuf

BIDBOND reprezinta succesul garantat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares