Carucioare si premergatoare pentru copii de la Babytrend

Cred ca fiecare dintre noi avem grija la ceea ce cumparam, insa cand trebuie sa cumparam pentru copiii nostri suntem de 10 ori mai atenti. Imi aduc aminte cum primeam de la diferite persoane sfaturi in legatura cu ceea ce trebuie sa cumpar pentru copil, parerile erau impartite si in loc sa ma ajute mai mult ma incurcau. Pana intr-o zi cand m-am hotarat sa aleg ceea ce consider ca este mai bun pentru copilul meu, daca la cineva a fost bun nu inseamna ca si copilului meu ii va fi bun,nu?
Dupa cateva ,,studii,, ale pietei am ales pentru plimbari un carucior pentru copii sport  si un premergator de la Babytrend la preturi foarte avantajoase si cu livrare la domiciliu.

Pentru carucior chiar daca nu este specificat de la 0+ am vazut ca modelul Carucior Sport 302 – DHS – Albastru se poate folosi inca din primele zile pentru ca are spatar cu 4 pozitii pana la cea orizontala ( copilul poate sta foarte comod daca ii asezam si o paturica) .

Cadrul din aluminiu este foarte rezistent si suporta o greutate pana la 15 kg, materialul impermeabil face fata si vremii mai putin placute.Iar in completare are si husa pentru picioare protejandu-l pe copil de frig.

Pentru a potrivi mai bine pozitia copilului in timpul mersului acesta dispune de maner reversibil si de un ochi de vedere pe husa de protectie, permitand supravegherea copilului atunci cand este cu fata catre directia de mers.

Pentru siguranta copilului acesta este dotat cu centuri de siguranta , acestea sunt la umeri , picioare si burtica, in functie de varsta copilului poti prinde care centuri sunt mai potrivite. Iar in ajutorul acestora vine si tavita -bara de protectie doatat cu suport pentru pahar, unde putem foarte bine sa asezam sticla cu apa pentru copil.


Iar ca acesta sa nu fie zdruncinat foarte tare pe drumuri mai putin placute, acesta este cu suspensii, rotile din fata  7″ x 4 buc cu directie si suspensie iar rotile din spate 8″ x 2 buc cu suspensie si frana.
Iar pentru comoditatea mamicii manerulș ergonomic are suport pentru bauturi si un mic buzunar pentru telefon, portofel,etc.

Cosuletul de care dispune caruciorul este foarte incapator si suporta greutate marisoara, putem pune accesoriile pentru copil sau cumparaturile cand mergem la supermarket.

Este foarte usor de depozitat pentru ca se pliaza foarte bine avand plierea tip carte, deci nu ocupa loc foarte mult nici in masina sau in casa.

Iar pentru premergator am optat pentru unul foarte usor, nu foarte complicat ,cu multe jucarii care sa-i atraga atentia de la plimbat si sa stea in scaunel pentru a se juca. Acum nu mai gasesc modelul respectiv dar sunt o multime asemanatoare si la preturi foarte avantajoase.  


Acum mi-ar place sa cumpar unul  pentru nepotelul meu si deja am ochit un model foarte dragut . 
– are o jucarie electronica cu sunete, 
– inaltimea se poate regla pe 3 trepte ,
– dispune de blocare tip ,, margine de scara,, orpind inaintarea atunci cand una sau mai multe roti pierd contactul cu solul, 
– husa scaunului este detasabila si se poate spala la 30 grade Celsius
– este potrivit copiilor cu varsta peste 6 luni 
– este util atunci cand copilul doreste sa stea cat mai mult in picioare si incearca sa faca primii pasi.

 ABONATI-VA LA NEWSLETTER iar Babytrend va ofera mega reduceri de Black Friday.

BABYTREND este magazinul tuturor parintilor care isi doresc produse de calitate si siguranta pentru copiii lor.

Update 11.11.2014 : O cititoare a blogului si-a achizitionat un premergator dupa ce a citit articolul meu. Multumesc Nicoleta Vestineanu( ex Iancu) si sa va traiasca fetita, sa va aduca numai bucurii.

 

4 thoughts on “Carucioare si premergatoare pentru copii de la Babytrend

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares