Produse de calitate si la super preturi numai la Elanko.ro

De ceva timp am prins ,, mania,, cumparaturilor online, si chiar imi place foarte mult. Este mult mai usor si mai practic, de ce sa stau sa alerg prin magazine sa culeg informatii de pret, calitate, firma, etc…online este mai usor accesez ce  produs vreau si cu un nou program care ma ajuta sa vad si alte preturi pentru acelasi produs pe alte site-uri imediat gasesc cel mai bun pret de pe piata šŸ™‚

www.elanko.ro

Ca tot se apropie sarbatorile de iarna, deja ma pregatesc sa cumpar cadouri. primul pe lista mea este sa-i iau piticului o tableta, sa se joace in voie fara sa-mi streseze telefonul si totodata pe mine ca-mi termina mereu bateria šŸ™‚ . Pentru ca el inca nu stie sa aiba grija de ea foarte mult, am ales o tableta mai ieftina dar rezistenta, Tableta Smailo Duo Vanilla o gasim la Elanko.ro la numai 249.90 lei avand :
– procesor Dual-Core ARM Cortex A7 1.5GHz
– Ecran 7 inch / 17,78 cm TFT Capacitiv  5 Points multi touch 800*480 pixeli,
– 512MB Ram,
– 8GB flash,
–  Procesor grafic 3D Accelerator Mali-400,
– Camera web VGA, Microfon, MiniHDMI,
– MicroUSB,
–  MicroSD ,
– baterie 3.7V Li-polimer 2800mAH.
 Este perfecta pentru a urmari baietelul meu desene animate si sa se joace diferite jocuri pentru varsta lui.

http://www.elanko.ro/it-and-c/laptopuri-si-tablet-pc/tablet-pc/tableta-smailo-duo-vanilla.html#content_block_description

Urmatorul cadou va fi pentru sotul meu, de-a lungul timpului i-am cumparat numeroase cadouri de la cele mai banale pana la cele mai scumpe si frumoase cadouri. De data asta o sa-i iau ceva foarte util in primul rand si necesar si anume Aparat de tuns Taurus HC – 0100 , asa nu va mai fi nevoit sa apeleze la frizer toata ziua. Acasa cu acest aparat de va putea ,,ferchezui,, dupa bunul plac si cu ajutorul meu bineinteles šŸ™‚ dar va fi ideal si pentru baietelul nostru care va fi tuns acasa de taticul lui :).
 Masina de tuns parul si barba:
–  reancarcabila, 3V DC, 1000 mA, 5W,
–  functie filare,
– buton pornit/oprit,
– turatie motor 2000 rpm,
– autonomie 30 min,
– LED incarcare acumulator,
– cutit inox,
– incarcator,
– accesorii: 2 piepteni reglabili 11 pozitii intre 4-16mm si 18-30mm, foarfeca, pieptene, ulei, periuta de curatat.
– utilizare cu/fara cablu.

http://www.elanko.ro/electrocasnice/ingrijire-personala-ro/aparate-de-tuns-ro/aparat-de-tuns-taurus-hc-0100.html

Eeeee, si doar nu ati crezut ca tocmai pe mine m-am sarit de pe lista cu cadouri, nu? Clar, nu. Pentru mine am ales ceva util si necesar in ,, munca,, dedicata familiei. Cel mai mult imp mi-l petrec in bucatarie, avand grija ca familia mea sa se bucure de cele mai bune si gustoase mancaruri si prajituri, ador sa prepar tot felul de prajituri si torturi. Mult timp im ia pregatirea acestora de aceea m-am gandit sa-mi fac cadou un mixer  Zass ZHM05 BB care imi va fi partenerul perfect. Acesta are :
200 W, 5 viteze, functie turbo, vas plus tocator, 2 seturi accesorii pentru amestec si malaxare, tocator pentru amestec/maruntire si taiere, vas plastic 3 l, buton detasare accesorii, culoare alb/argintiu.
Il pun la treaba si eu imi vad lnistita de alte treburi in bucatarie, fara sa fiu nevoita sa stau langa el sau sa pierd timp cu baterea manuala,nu? 

http://www.elanko.ro/electrocasnice/aparate-pentru-bucatarie/mixere-blendere-ro/mixer-zass-zhm05-bb.html

Acum ca am terminat si cu lista pentru cadouri ma pot relaxa ,,rasfoind,, Elanko.ro pentru alte cadouri šŸ™‚ . Voi ati pregatit lista de cumparaturi? Care cadou credeti ca va fi cel mai apreciat dintre cele alese?
Spor la cumparaturi!!!

5 thoughts on “Produse de calitate si la super preturi numai la Elanko.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares