Produse naturiste de la Vegis.ro

Desi, trebuie sa o spun cu mare greutate, lumea noastra, a luat-o razna de tot. In toate privintele, totul se face cu viteza luminii si nu mai avem timp nici pentru noi, mancam pe apucate, dormim acolo cateva ore si suntem intr-un dezechilibru haotic. Majoritatea produselor pe care le consumam sunt pline de E-uri, conservanti artificiali, aditivi si tot felul de ,,mizerii bune,, . Ne mai si miram de cazuri ,, Dumnezeiesti,,  dar, de fapt, sunt datorate acestor otravuri existente in aproape orice.
Incerc din rasputeri sa lupt impotriva tuturor acestor aspecte negative, uneori reusesc, alteori nu, dar nu ma dau batuta si merg cat pot de mult pe baza produselor naturiste . Incerc sa-mi protejez familia, atat cat sta in puterea mea.

Astazi, o sa va vorbesc despre beneficiile aduse de  Spirulina Pulbere Organica/BIO Naturya 200g si despre faptul ca aceasta nu ar trebui sa lipseasca din casa nimanui. Eu am incercat spirulina pulbere organica in timpul sarcinii, la recomandarea doctorului care imi urmarea sarcina si inca face parte din dieta mea zilnica si a intregii familii. Sa fac o mica paranteza: cand m-am dus prima data la el, aveam 3 luni si doctorita de familie imi prescrisese un anumit tip de vitamine,nu dau numele, a facut crize nu alta. Mi-a zis sa intrerup pastilele si sa iau spirulina recomandata de el. Mult mai buna si mai ieftina, pe deasupra 100% naturala.

 Cateva dintre beneficiile spirulinei asupra organismului:

–  are o concentratie mare de fier, favorabil in timpul sarcinii si anemii,
– ajuta la eliminarea toxinelor din sange si ajuta la intarirea sistemului imunitar multumita faptului ca este extrem de bogata in clorofila,
o excelenta sursa de nutrienti incluzand conform Wikipedia: „ Spirulina contine vitaminele B1 (tiamina), B2(riboflavina), B3 (niacina), B6 (piridoxina), B9 (acid folic), vitamina C, vitamina D, vitamina A si vitamina E. Este de asemenea o buna sursa de potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu. 
–  foarte bogata in calciu, de 26 ori mai mult calciu decat in lapte, ideala pentru copii, batrani si perioada sarcinii,
– contine 65% proteine si aminoacizi esentiali inclusiv acodul gamalinoleic (GLA) recunoscuta pentru efectul antiinflamator, 
– contine Omega3-6-9 in special Omega 3,
– este ideal pentru regimul de remineralizare a dintilor multumita continutului de fosfor,
–  spirulina lupta cu isotopii radioactivi facand-o folositoare in cazul expunerii la radioactivitate sau terapiei cu radiatii,
– este buna in cazul alergiilor sau a reactiilor alergice,
– spirulina poate contracara si elimina din organism metalele grele,
– creste rata de ardere a grasimilor in timpul activitatilor fizice. 



Cum sa administram spirulina, tinand cont ca nu are deloc un gust placut 🙂 :
– o putem amesteca cu apa sau de preferat cu sucuri 🙂 
– o putem adauga in smoothi-uri,
– o putem adauga in deserturi,
– sau pentru ceva mai deosebit si savuros o putem adauga in: pateuri, sosuri salsa sau de paste pentru un binevenit aport de proteine.

Am fost curioasa sa aflu,ce este, de fapt ,aceasta spirulina pulbere organica si cum se obtine, voi nu sunteti curiosi? O sa va las cateva informatii si daca va starnesc interesul gasiti pe site toate detaliile.


A fost consumata prima data in 1521 de catre Bernal Diaz del Castillo un soldat din armata lui Hernan Cortez. Spirulina este o alga microscopica verde-albastruie iar numele ii provine de la forma sa de spirala. In comparatie cu soia, spirulina are de 20 ori mai multe proteine si foloseste doar 25% din resursele de apa si este de 5 ori mai eficienta din punct de vedere al energiei.

Aceasta se cultiva in sudul Chinei, se dezvolta intr-un mediu cald si in conditii alcaline. Creste in bazine aflate in aer liber si umplute cu apa subterana filtrata. Dupa 1-2 luni de crestere spirulina este optima pentru recoltare. Dupa recoltare este saplata si uscata rapid, apoi ambalata in vid si trimisa catre Naturya.

Aboneaza-te la Newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu super ofertele de Black Friday!” cu link catre http://vegis.ro/newsletter.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares