AlecoAir.ro te ajuta sa fi sanatos

Datorita rapiditatii evolutiei lucrurilor, totul tinde sa de degradeze. Cel mai afectat este aerul, prea multa poluare si prea multa nepasare din partea oamenilor. Dar, asta este o alta poveste despre care vom povesti intr-un articol viitor. Ma bucur sa pot lupta intr-un fel cu aceasta probleme alaturi de AlecoAir care imi ofera solutii la preturi foarte avantajoase.

AlecoAir  este importator autorizat al unora dintre cele mai bune marci in ceea ce priveste tratarea aerului: Trotec Germania, Fral Italia si Argo Italia.  Aceasta este marca a firmei Alt Aleco Group, acestia avand o lunga experienta in domeniul imobiliar si al constructiilor si au idee despre importanta aerului curat si sanatos in mediile in care traim. Si pentru a veni in sprijinul oamenilor ofera solutii si aparate de ultima generatie pentru mentinerea umiditatii in parametri normali, eliminarea mirosurilor persisitente si a aerului incarcat de praf. Solutii benefice pentru a oferi un trai cat mai placut si sanatos in spatiile locuibile.

 La AlecoAir gaim o gama variata de produse destinate incaperilor unde avem nevoie:
– dezumidificatoare casnice si profesionale,pentru piscina si industriale
– umidificatoare
– aer conditionat portabil casnic,
– aeroterme si tunuri de caldura pe motorina cu ardere directa si indirecta
– neutralizatoare de mirosuri,
– o gama variata de accesorii si aparate de masura,
– purificatoare de aer. 

La un pret foarte avantajos , fiind redus de la pretul initial de 699,00 lei la numai 429,00 lei dezumidificatorul TTK 24 E ,este un dezumidificator casnic foarte util pentru uzul casnic mentinand umiditatea in parametrii normali avand grija de sanatatea tuturor celor care traiesc in spatiile casnice, dar, mai ales asupra sanatatii copiilor. Acesta, pe langa faptul ca protejeaza cladirea de mucegai si igrasie este foarte folositor si la uscarea rufelor. Putem folosi dezumidificatorul in camere de locuit, bai, uscatorii, demisoluri si alte aplicatii casnice.
Cele mai bune oferte la dezumidificatoare si transport gratuit.

 Pentru cei mai sensibili aici o sa gasiti si purificatoare de aer, acestea sunt dispozitive care elimina contaminati din aer. Sunt benefice pentru cei care sufera de alergii si astm, dar reduce sau elimina fumul de tutun dar si alte mirosuri nocive pentru organism.
Acestea ofera un aer curat si nepoluat, chiar si cei care nu sunt mai sensibili isi doresc aceste dispozitive.
 
 Dar o sa va vorbesc despre Purificator Argo Jonio Design care este la un pret foarte bun in aceasta perioada de numai 299.00 lei.Acesta este pentru uz casnic si este dotat cu filtru HEPA si ionizator. In primul rand filtrul HEPA este foarte bun pentru ca retine firele de par ale animalelor, polenul si toate particulele mai mari de 0,3 microni. Iar ionizatorul este de asemenea foarte important pentru ca elimina eficient polenul, poluntii sintetici si industriali dar si mirosurile urate.
Nu este foarte zgomotos, din conta, este silentios si cu un consum mic de energie. Dispune de telecomanda si are display digital.Este tot ceea ce ne-am putea dori pentru casa noastra.

Cu totii ne dorim aer curat si sanatos, nu? Cele mai bune solutii le gasiti la AlecoAir.ro si la cele mai avantajoase preturi.

               AlecoAir.ro va ofera sanatate.

2 thoughts on “AlecoAir.ro te ajuta sa fi sanatos

  1. Recomand Alecoair.ro, am comandat de la ei un dezumidifacator Argo Dry și sunt foarte multumită de el. În 24 ore a strâns 3.5 litri de apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares