O excursie de vis

Iar ma apuca visarea, afara ninge ( nu ca-n povesti dar pe aproape) iar eu mi-am luat o carte si m-am afundat in fotoliul de langa soba. Romanul meu de dragoste parca ma provoaca sa visez la excursia pe care am petrecut-o cu sotul meu la Paris in aceasta vara. Si, parca, m-as duce din nou numai cand imi amintesc …. 

,, cu mari emotii urc treptele de la scara rulanta a avionului care ne va duce in zbor pana la destinatia noastra: PARISUL. Nu urcasem niciodata in avion pana atunci, inima imi batea cu putere si paseam pe spatiul ingust din avion sa ajung la scaunul meu. 

Cand am sunat la Bileteavion.ro sa fac rezervare pentru biletele de avion i-a spus fetei de acolo ca mi-e teama de avion pentru ca nu am urcat niciodata intr-unul. Iar ea mi-a recomandat sa-mi iau un scaun la fereastra si teama imi va fi spulberata.Pentru a-mi distrage atentia in timpul zborului mi-am ales un scaun la fereastra, si am facut o alegere foarte buna, privelistea a fost una spectaculoasa. Dupa un timp am adormit, probabil, de la atatea emotii nu am putut sa dorm noaptea care trecuse iar acum eram obosita. 

La Paris am ajuns pe la ora 12, era o zi superba, Soarele stralucea iar razele lui calde ne imbratisa trupurile. Calatoria cu avionul a fost foarte placuta, abia astept si zborul inapoi spre casa. In prima zi ne-am plimbat pe strazile Parisului fara o anumita tinta, pur si simplu hoinaream. A doua zi am mers sa vizitam in primul rand Turn Eiffel si imprejurimile, o senzatie de nedescris , o fericire neimaintalnita( la asta ma refer cand am vizitat alte locuri) .
 Abia acum realizez de ce se spune ca Parisul este pentru indragostiti, sau daca nu sunt indragostiti cu siguranta aici vor cunoaste dragostea. Orasul este unul fermecator si plin de mister. Intr-un cuvant:captivant.
Au fost 7 zile pline de plimbari romantice si descoperit locuri minunate. Nimic nu este mai frumos decat Parisul, acum o pot spune cu mana pe inima. Imi doresc sa revin aici in fiecare an alaturi de sotul meu, sa fim numai noi doi si dragostea noastra.,,

Trrrr……telefonul ma trezeste din visare, si ce bine era din nou la Paris.

Multumita Bileteavion.ro am avut parte de o excursie minunata, am facut rezervare rapida pentru bilete pentru o destinatie de vis la preturi mai mult decat acceptabile pentru orice buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares