Radacini.ro mi-a facut cea mai mare bucurie

Mergand pe ideea intai potcoava si apoi calul, in urma cu cativa ani m-am hotarat sa dau de permis auto. In speranta ca daca am permis voi reusi sa-mi iau si o masina, n-a fost sa fie, au trecut asa mai bine de 7 ani si tot sofer de ocazie am ramas. La inceputul anului, sotul meu a plecat la munca in strainatate, treptat situatia noastra financiara s- a schimbat in mai bine si am reusit sa adunam cativa banuti pentru o masina. Daca tot ne luam o masina, de ce sa dam banii pe una la mana a doua? Mai bine cumparam una noua.

Pentru o idee generala ne-am uitat pe internet la diverse firme , la modele si preturi. Intr-un final ne-am oprit la Radacini.ro  si asa am aflat ca sunt pe piata  de peste 20 ani, oferind cele mai bune servicii, iar un plus a fost faptul ca avem si in Braila . Am mers impreuna cu sotul meu si inca un amic ( acesta fiind mecanic, se pricepe mult mai bine decat noi la masini) la Radacini in Braila pentru a vedea ce ne-ar atrage mai mult . Conteaza foarte mult acest aspect, mai ales ca poti face si un test drive pentru o mai buna parere despre ceea ce vrei sa cumperi.


De cum am pasit inauntru am remarcat un Opel Corsa foarte frumos, acum intelegeti si voi, fizicul masinii m-a atras. Pentru detaliile tehnice l-am luat pe amicul nostru mecanic, dar acest tip de masina m-a captivat. Este ideala pentru o familie si mai ales, pentru o doamna, nu este foarte mare incat sa-mi creeze probleme prin parcari sau in trafic, este destul de spatioasa, atat interiorul cat si portbagajul.
Eu eram preocupata de masina dar ii auzeam si pe baieti cand vorbeau despre ce are si ce nu are masina, cert era ca pe asta o voiam si gata. Am auzit eu ca este dotata cu ABS , inchidere centralizata cu operare din cheie, airbag-uri , sistem de conrol al stabilitatii si mai multe alte detalii tehnice despre care n-am priceput mare lucru. Important era ca masina aleasa este un sigura, ofera confort si este spatioasa. Pentru mine este de ajuns.

 Am plecat de la ei foarte incantata si am stabilit sa ne aduca modelul cerut pana la sfarsitul anului. In curand voi deveni o soferita cu masina, nu doar una de ocazie.

1 thought on “Radacini.ro mi-a facut cea mai mare bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares