Pandispan pufos cu cacao

Astazi, am pregatit pandispan pufos cu cacao, o reteta simpla, usor de preparat si pe placul intregii familii.
Avem nevoie de :
– 10 oua
-10 linguri ulei
– 2 cani zahar
– 2cani faina
– 1 praf de copt
– 1 lingura cacao

Batem albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul pana devine o bezea. Adaugam unul cate unul galbenusurile si mixam bine, dupa care adaugam uleiul.
La final adaugam faina amestecata cu praful de copt. Luam 4-5 linguri din compozitie si adaugam cacao in ea.
Ungem formele cu ulei si apoi tapam cu faina si punem compozitia galbena, deasupra punem cu lingura compozitia cu cacao in zig-zag.
Dam la cuptor pentru 40-45 minute la foc potrivit. Depinde de cuptorul fiecaruia. Dar cel mai important e sa nu deschideti usa cuptorului in primele 20 minute( sa nu se lase).
Se scoate si se lasa la racit pe coaste, pentru a nu se lasa.
Pofta buna!

1 thought on “Pandispan pufos cu cacao

  1. Si eu fac pandispan dar pun neaparat si nuci. Acum fac mai rar ,cand ma roaga baiatul meu, ca eu…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares