10 lei dai, nici o luna nu tine

Poate va vine sa radeti la titlul articolului meu, si mie, dar la mine este rasul – plansul. Nu sunt adepta lucrurilor scumpe, daca e scump nu inseamna ca e si bun, dar nici daca e prea ieftin sigur, nu e bun. Si, uite asa, acum 3 ani cand mi-am luat laptop mi-am zis ca merita si un mouse pe masura ( mose-ul este mai practic) . Am luat ( nu mai tin minte marca) un mouse cam ,,scump,, dupa parerea mea de 60 lei dar na, sa zica mersi laptopul ca nu i l-am dat pe cel vechi :))).

Ce sa zic, a fost folosit la maxim cred ca si 12 ore pe zi, scapat pe jos uneori sau trantit la nervi , dar a avut o viata tare lunga : 2 ani si jumatate. L-am plans tare mult cand si-a dat sufletul. L-am ,,ingropat,, crestineste in jucariile lui fi-miu si drept pomana mi-am luat altul nou. Stand la tara, am gasit numai din alea la 10 lei bucata. Chinezarii, clar, nu? De nevoie mi-am luat mouse, ce era sa fac? Sa-mi amorteasca degetele la touchpadu-ul laptopului? Nuuuuu. Eram sigura ca nu va tine mult, dar cand si-a dat sufeltul dupa numai 3 saptamani am zis ca nu e adevarat. Aceeasi problema, numai mouse de 10 lei gaseam la magazine, sa ma duc la oras si sa dau 30 lei numai pe drum nu se merita. Asa ca, mi-am luat alt mouse de 10 lei care speram sa tina macar o luna, de data asta. Drumuri pe la oras am avut, dar de mouse nu mi-am amintit si nu am cumparat altul.
Ce-am patit azi? si-a dat sufletul iarasi mouse-ul. Pfffffff, sa nu-mi dau cateva palme ca nu am luat unul bun? Ar trebui, dar ….iarasi mouse de 10 lei. Asta mai nou scartie de zici ca e din vreo casa bantuita nu alta ­čÖü . Doamne Ajuta-Ma! Dar…. am pus alarma sa sune sa-mi aminteasca cand ajung la oras sa-mi iau mouse mai bunicel, ca nu sunt nebuna sa dau 100 lei pe un mouse.
Dai 10 lei si nici o luna nu tine. Ce marci de mouse ati folosit/folositi? Vreau si eu unul bun sa tina macar jumatate de an, dar la un pret rezonabil. Va astept cu pareri.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares