Chestionare auto la indemana oricui

Chestionarele auto online mi-ar fi fost de mare ajutor si mie la vremea cand am dat de permis, dar ma bucur ca acum pot fi utile sotului meu. La acea vreme nu dispuneam de un calculator dar nici examenul auto nu se dadea pe calculator. In urma cu 8 ani mi s-a aprins dorinta de a avea si eu permis, ce daca nu aveam masina, vorba aceea ,, intai potcova, apoi calul,, :))). Intr-o luna am facut scoala de soferi, am dat si de permis, bineinteles, am luat din prima cu 24 de puncte. Desi, munceam imi luam chestionarele auto cu mine si printre clienti mai faceam cate 1-2-3 chestionare pe zi. Atunci se dadea pe hartie si examenul. Acum, examenul pentru permisul auto se da pe calculator, sotul meu nu este mare fan al tehnologiei si tot timpul se vaita ca el nu va reusi sa treaca testul din cauza calculatorului.
Cu mare greutate l-am convins sa se inscrie si el la scoala de soferi, dar, am reusit cand i-am explicat ca acum se pot rezolva si online chestionare auto. Asa o sa exerseze si nu va avea nici o problema, cu asta l-am convins. Dar trebuie sa ,,facem lectii,, 
Pentru a se obisnui cu caculatorul si a nu gresi la examen zilnic il pun sa faca chestionare auto online, acestea il ajuta sa-si verifice cunostintele si sa prinda incredere. Aici am gasit intrebari atat pentru categoria A cat si pentru categoria B, sunt foarte multe intrebari si astfel are sansa ca rezolvandu-le sa treaca examenul auto cu brio.

Simularea examenului auto ne arata in meniul de sus numarul de intrebari, numarul de intrebari la care se raspunde corect, numarul intrebarilor cu raspuns gresit si timpul ramas pana la terminarea examenului. Se dau 20 de intrebari si pentru a trece cu bine chestionarul trebuie sa raspunzi corect la 17 intrebari in 20 minute.
Nu stiu daca asa este si procedura la examen dar este foarte bine gandita aceasta tehnica, astfel sotul meu va invata ca trebuie sa respecte timpul si  nu va avea probleme la examen.
Luna viitoare avem programare pentru examenul auto si niste emotii maxime, ma simt de parca as da iarsi eu examenul.
Voi ati rezolvat chestionare auto pe internet? Sau mai usoare vi se par cele pe hartie? Puteti sa faceti din ambele variante desi mai bune sunt cele online.
Va doresc succes tuturor celor aveti de trecut acest test si drumuri fara incidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares