Se cloneaza Lenjerii de pat Outlet

 Din pacate, traim intr-o lume foarte rea si care stie numai sa fure. Acest lucru se intampla nu numai in mediul real ci si in mediul virtual. Pagini false se folosesc de numele Lenjerii de pat Outlet pentru a face vanzari desi acest magazin online si-a creat propriul renume in mediul virtual. Denumindu-si paginile si site-urile asemantor cu Lenjerii de pat Outlet creeaza confuzie in randul oamenilor, acestia avand impresia ca isi fac cumparaturile de la Sc ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL dar, de fapt, cumpara de la pagini neserioase care nu investesc niciun ban in a-si creea propriul brand si renume in vanzarile de acest tip.
Fiti cu bagare de seama si daca vreti sa fiti siguri ca o sa primiti acasa produsele dorite: frumoase si de calitate, comandati numai pe site-ul oficial http://www.lenjeriipat-outlet.ro/


Acesta este un comunicat oficial din partea Lenjerii de pat Outlet, dati mai departe sa afle cat mai multa lume.

ATENTIONARE! Am observat ca au aparut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemnatoare magazinului nostru.
Nu va lasati indusi in eroare! Dorim sa va avertizam ca inainte sa transmiteti comanda sa verificati denumirea companiei ce administreaza magazinul online.
Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reala ce administreaza aceasta pagina de Facebook precum si magazinul online Lenjerii de Pat Outlet.
Cumparand produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiati de GARANTIE, FACTURA FISCALA si GARANTIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDITIILE COMERTULUI LA DISTANTA!
Pentru a vedea termenii si conditiile comerciale, precum si datele complete ale companiei si dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitati sectiunea Termeni si Conditii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet, click aici: http://www.lenjeriipat-outlet.ro/www-…/4-TERMENI-SI-CONDITII

ATENŢIONARE! Am observat că au apărut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemănătoare magazinului nostru.
Nu vă lăsaţi induşi în eroare! Dorim să vă avertizăm ca înainte să transmiteţi comanda să verificaţi denumirea companiei ce administrează magazinul online.
Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reală ce administrează această pagină de Facebook precum şi magazinul online Lenjerii de Pat Outlet.
Cumpărând produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiaţi de GARANŢIE, FACTURĂ FISCALĂ şi GARANŢIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDIŢIILE COMERŢULUI LA DISTANŢĂ!
Pentru a vedea termenii şi condiţiile comerciale, precum şi datele complete ale companiei şi dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitaţi secţiunea Termeni şi Condiţii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet. – See more at: http://vienela.ro/s-a-reusit-clonarea-magazinului-lenjeriipat-outlet-ro/#sthash.ST6Ohw1h.dpuf

1 thought on “Se cloneaza Lenjerii de pat Outlet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares