Am fost selectata sa testez pila electronica Scholl Velvet Smooth

Mare mi-a fost bucuria cand am aflat ca am fost selectata in campania BuzzStore si Scholl Romania pentru a testa pila electronica Scholl Velvet Smooth. De mult timp, imi doream sa vad cat de buna este aceasta pila electronica, mai ales, ca peste iarna picioarele mele au avut de suferit iar in curand va veni vara. Imi voi arata fara probleme picioarele in sandale fara sa trebuiasca sa imi ascund calcaiele.
Abia astept sa vina minunatia si sa incep testarea. 
Pana atunci sa vedem ce se spune despre aceasta pila electronica minune:

Scholl Velvet Smooth este o pila electronica ce  indeparteaza pielea ingrosata  a talpilor in cateva minute, lasandu-va talpile ingrijite si catifelate, chiar de la prima utilizare.
 

 
Capatul rotativ pe baza de Micralumina are particule micro-abrazive ce permit utilizarea cu succes a pilei pentru o perioada indelungata.
 
 
Cum se utilizeaza: Nu trebuie decat sa rotiti cu grija pila peste pielea ingrosata si veti vedea cum aceasta este indepartata. Utilizati numai pe pielea uscata.
Pentru maximizarea rezultatelor, va recomandam sa utilizati dupa exfoliere, Scholl Crema Hidratanta pentru pielea uscata a picioarelor.

In curand si parerea mea. 

5 thoughts on “Am fost selectata sa testez pila electronica Scholl Velvet Smooth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares