Persil Power Mix Caps este detergentul meu de incredere

Dupa ce am testat timp de aproape o luna de zile noul Persil Power Mix Caps am revenit cu parerile si impresiile mele, dar si ale prietenilor carora le-am oferit spre testare mostrele Persil.
Desi, la inceput eram putin tematoare ca petele dificile dupa haine, in special ale copilului, nu vor disparea cu numai o capsula de Persil Power Mix Caps la o cantitate de 4kg de haine uscate, dupa prima utilizare am ramas placut surprinsa de eficienta lui. Avand copil de 3 ani si stand la tara, este foarte greu sa-l tin cu hainutele curate. Hainutele i se murdaresc in 3-4 ore, asa ca la finalul zilei am jumatate de masina de spalat gata 🙂 la 2 zile, masina de spalat este in functiune. Inainte puneam o doza mare de detergemt pudra sau lichida si nu intotdeauna petele mai dificile dispareau. Cu ajutorul lui Persil aceste pete dispar in totalitate. Am scapat si de dificila sarcina de dozare a detergentului dar si de cumpararea detergentului. 
Capsulele de Persil Power Mix Caps sunt pre-dozate, au doua compartimente ( unul cu detergent lichid, celalalt cu detergent pudra) cu jutorul caruia hainele raman imaculate, parfumate si stralucitoare.

Prieteni mei, au fost foarte incantati de rezultatele obtinute dupa folosirea mostrei Persil Power MIx Caps. Cu toti s-au bucurat ca au avut sansa de a testa alaturi de mine aceasta inovatie si au ramas fani Persil.

Pentru a va convinge, va las pozele cu rezultatele obtinute in cazul celor mai dificile pete: cafea, ciocolata, pete de iarba, ulei, fard de pleoape, rimel, ruj, creion dermatograf, fond de ten, etc. 

Voi ce parere aveti? Ati incercat noul Persil Power Mix Caps?

6 thoughts on “Persil Power Mix Caps este detergentul meu de incredere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares