Curatenia devine o joaca cu Clean Solution

In fiecare anotimp trebuie sa merg la Bucuresti, sa-mi ajut o matusa, la curatenia generala. Curatenia de zi cu zi si-o face singura, asa cum poate, dar cand vine vorba de curatenia generala, nu se poate descurca. Nu spun ca este chiar asa o mare corvoada, dar apartamentul este destul de mare si necesita destul timp pentru o curatenie generala. Sa mut mobila de colo-colo sa frec, sa spal, sa aspir, etc este uneori cam greu numai pentru mine, dar incerc sa ma mobilizez.
Dupa curatenia de primavara am avut probleme cu spatele si acum nu-mi mai venea sa ma mai duc. Norocul meu este ca matusa mea este o pensionara cu pofta de viata si de retele sociale ­čÖé . 

Intr-o zi ma suna si ma anunta ceremonios ca si-a gasit un ajutor pentru curatenia din casa si nu mai este nevoie sa merg sa o ajut. Nu-mi dadeam seama pe cine putea sa gaseasca, nu are alte rude in Bucuresti si strainilor nu le da voie sa-i calce pragul. Eram deja curioasa, dar batranica nu se lasa cu una cu doua si imi alimenta curiozitatea. Ii fac jocul si discut despre vreme, despre copii, monden, etc :)) . Nu rezista mult si incepe sa-mi povesteasca cu mult entuziasm :
,, Vecina de vis-a-vis m-a vizitat astazi, in casa la ea se facea curatenie si nu putea sa stea. Dupa cateva ore, a plecat, anuntata ca este gata curatenia. Stii ca sunt curioasa, am mers, sa vad, ce i-au facut rudele in cateva ore, eram sigura ca e curatenie de mantuiala. Dar, cand am intrat in casa am ramas uimita, totul stralucea, era curat si toata casa mirosea a prospetime si curatenie. M-am gandit, ca poate a avut toti nepotii si nepoatele de au terminat asa repede si au facut totul ,,bec,, dar mi-a spus ca a apelat la o firma de curatenie la domiciliu . Nu-mi venea sa cred, firma de curatenie la domiciliu in Bucuresti care sa fie foarte eficienta si sa nu faca lucrurile de mantuiala? Nu credeam. Insa, vecina mi-a aratat tot apartamentul si nu era nimic de comentat in privinta eficientei acestora. 
Daca eficienti au fost, probabil, au ,, scuturat-o,, bine la buzunar. Vecina mi-a dat, iar peste nas, zicandu-mi ca a costat foarte putin, poate, mai ieftin si ca biletul tau din Satu Mare pana aici. Am plecat de la ea cu un singur gand: sa-ti fac o surpriza. 
A doua zi, am sunat la firma Clean Solution si am chemat echipa de curatenie la mine acasa. In cateva ore totul arata impecabil, pana si gresia din baie care nu reuseam niciodata sa o curatam arata ca noua. Toata casa straluceste si miroase a prospetime. 
Si, am o surpriza pentru tine. Sa nu ma intrebi ca nu-ti spun.,,


Sa-mi faca mie o surpriza? Ce surpriza? Nu mi-o trimite firma de curatenie sa ma ajute la treaba, aici, in Satu Mare, nu?
:))) Bineinteles, ca nu. Surpriza a fost una de proportii: matusa a venit a doua zi la mine. Mi-a facut o mare surpriza si m-am bucurat sa o revad.

3 thoughts on “Curatenia devine o joaca cu Clean Solution

  1. Foarte bun articol, multumesc pentru informatie, este bine de stiut. Problema curateniei este mai mare decat pare la prima vedere, este ideal sa chemi o firma de profesionisti in acesti sens.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares