Beautiful dresses from BeFormal Australia

After some time, I discovered a new online store with elegant dresses and low prices . Because I have never had a weight problem , I found a lot of models that I liked enormously. Always , my cousin was one that he could not even find a beautiful dress for the important events in her life. Why? Taking a few extra kilos is more difficult to find a dress that was an advantage . And now have the same problem finding a dress for a wedding which was supposed to be a bridesmaid . Many crying and headaches , she likes nothing in our stores. This time, her luck came from beFormal , they have a lot of outsize dresses and affordable .
Because he found a lot of models  , this time , he bought two dresses very elegant and beautiful . He could not believe he found in category plus size formal dresses Australia so many beautiful models.

To the delight of her luck , she found two dresses on offer, but the offer ? 80 % discount? That gives discount. A dress of very fine material airy and elegant . The waist is accessorized with a belt ,, ,, elegance that separates the upper body from the body . The dress makes it look thinner and taller.

Elegant A-Line Floor-Length Scoop Natural Waist Zipper-Up Plus Size Formal Dress

Market Price: AUD $ 713.46

Special Price: AUD $ 157.60
http://www.beformal.com.au/item/10996486.htmlhttp://www.beformal.com.au/item/10996486.html

Charming A-Line/Princess Sweetheart Sleeveless Beading Floor-length Red Plus Size Formal Dress

Market Price: AUD $ 640.15

Special Price: AUD $ 184.83
http://www.beformal.com.au/item/10998773.html

 

In urma cu ceva timp, am descoperit un nou magazin online cu rochii elegante si la preturi mici. Pentru ca niciodata nu am avut probleme cu greutatea, am gasit o multime de modele care mi-au placut enorm. Intotdeauna, verisoara mea a fost cea care nu si-a putut gasi nici o rochie frumoasa pentru evenimentele importante din viata ei. De ce? Avand cateva kilograme in plus este mai dificil sa gaseasca o rochie care sa o avantajeze. Aceeasi problema o avea si acum in gasirea rochiei pentru o nunta unde trebuia sa fie domnisoara de onoare. Multe plansete si dureri de cap, nimic pe placul ei in magazinele noastre. De data aceasta, norocul ei a venit de la beFormal , acestia au o multime de rochii marimi mari si la preturi accesibile.
Pentru ca a gasit o multime de modele, de data aceasta, si-a cumparat 2 rochii foarte elegante si frumoase. Nu ii venea sa creada ca a gasit la categoria marimi mari, atat de multe modele frumoase.

 Spre bucuria si norocul ei, a gasit doua rochii la oferta, dar ce oferta? 80% reducere? Asta da reducere.
O rochie vaporoasa din material foarte fin si eleganta. La brau este accesorizata cu o ,,curea,, eleganta care delimiteaza zona bustului de restul corpului. Rochia o face sa para mai slaba si mai inalta.

You can find cheap formal dresses Australia only on Beformal in this period up to 85% OFF.
I found this dresses here http://www.beformal.com.au/list/cheap-formal-dresses-c113348/
Do you like this dresses? 

Luxurious First-Class A-line Beading Applique Floor Length Formal Dress

Market Price: AUD $ 496.15

Special Price: AUD $ 128.67

 

  

Simple A-Line Sleeveless Sweetheart Ruffles Floor-length Formal Dress
 

Market Price: AUD $ 739.64

Special Price: AUD $ 140.58
 

Acestea au fost alegerile noastre, voua care va plac? 

They were our choices to you that you like from Beformal ?

12 thoughts on “Beautiful dresses from BeFormal Australia

  1. Ce frumoase sunt rochitele, si ma bucur sa vad ca sunt rochite si pentru persoanele over size, ca si mine.. bine de stiu de acest site, daca in viitor voi avea nevoie de o rochie ptr un eveniment ceva si nu am sa gasesc in magazine la noi, stiu de unde sa le iau

  2. Unica problema e ca nu prea stiu cu marimile, mam uitat pe site la rochite dar nu pot sa imi Dau seama cum sunt, la noi sunt cu l, xl, xxl sau cu nr, 32, 40, 50 si acolo am avazut ceva cu Us 2, us 20 si nu le inteleg, ma poti ajuta pls

  3. Deci………. sunt superbe rochitele.
    Inca nu am auzit deacest magazin, insa din descriere promite mult 🙂
    Mi`as achizitiona o rochita de aici ….deja am pus ochii pe una <3

  4. Ultimele, cea roz, cea verde si cea turcoaz, sunt preferatele mele! Urmeaza sa am o nunta in catvea saptamani si ma gandesc daca sa aleg o rochie lunga sau una scurta.. Dar daca voi merge pe una lunga, eleganta, clar as opta pentru asa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares