Nunta traditional-moderna

Dintotdeauna am visat la momentul cand voi imbraca rochita de mireasa si voi pasi spre alatar unde ma va astepta printul meu. De-a lungul timpului visul unei nunti de poveste a ramas, insa planurile s-au tot schimbat. 
Fiind fata crescuta la tara, in copilarie, mergeam impreuna cu ceialalti copiii la fiecare nunta din sat si ne amestecam printre cei mari. Totul era foarte distractiv si pe vremea aceea multe dintre traditiile care se respectau mi se pareau amuzante. In timp, am inteles mai bine despre ce era vorba in acele obiceiuri/traditii pe care le vedeam la fiecare nunta. 
In schimb, acum, adult fiind cand merg la nunti observ ca multe din traditii s-au pierdut si altele noi au aparut. La fel de frumoase si palpitante pentru miri si pentru invitati.
De aceea, as vrea ca nunta mea sa pastreze atat traditiile stravechi, dar si sa preia traditiile moderne. 


1 thought on “Nunta traditional-moderna

  1. Sunt total de acord cu tine in ceea ce priveste traditiile,si mie miar place ca la nunta mea sa se pastreze tradiitile vechi ,dar sa fie introduse si un pic din cele moderne…fiecare fata viseaza la o nunta de vis si ar vrea sa fie perfecta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares